2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3532 بازدید | 129 پست
گفتم طلاق میخوام مهریمو بده برو گمشو خیلی زور زدم ولی طلاقم نداد میگه نه طلاق نه مهریه

شما قانونا حق طلاق داری اگه غیرت داشته باشی مهریتو میبخشی طلاق میگیری واقعا میخوای با وجود هوو زندگی کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا .....

اسی این زندگی دیگه زندگی نمیشه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اونوقت خودت هیچ کاری نمیخوای بکنی تو این اجازه رو بهش دادی عزیزم که تونست زن بگیره وگرنه هیچ مردی جر ...

همه کاری کردم نشد که نشد طلاقم نمیده مهریمو نمیده خیلی سر این دعوا داشتیم

میتونهفقط ثبت نمیشه تازه اونم با زیرمیزی یا پارتی حله

اغلب اینا میرن ی جا فقط عقد شرعی میخونن تموم میشه  کاری به ثبت و اینا ندارن شبشم دست زنه رو میگیرن نیارن  خونه از فرداشم زنه براش شام ناهار درست میکنه 

حتی میارن داخل یک خونه کنار زن اول   هرروز کتک کاری و دعوا 

خانمای عزیز بدون رضایت زن اول هم میشه و خیلیا دور میزنن ب رااحتی

یکم پول اضافه تر فقط میخواد تا زن دوم بگیرن بدون اجازه زن اول...

خلاصه ک حلال و شرعی هم هست بقول یسری اهل فن هاش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چرا جواب این سوال و نمی‌دی ؟ 

چجوری بدون اجازه تو رفته عقد کرده نمیشه که ؟ 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲