2777
2789
عنوان

هم خوابگاهی گاو رو مخ

245 بازدید | 23 پست

کسی اگه میتونه لطفا کمکم کنه و راهکار بهم بده فقط لطفا مسخره بازی در نیارین اگه هم میخواین همه چیو به شوخی بگیرین این تاپیک برای شما نیست

من تو خوابگاه اصلا آرامش ندارم یعنی هر شب هرشب تا ساعت دو شب لامپ روشنه سر وصداشون هست و باید تحمل کنیم بالای صد بار هم بهشون تذکر دادیم ولی فایده نداره...باورتون نمیشه بی خوابی پدر مارو در آورده سر ظهرم نمیتونیم بخوابیم میرن تو اینستا صداش بلنددد...درسم که نمیتونیم بخونیم بهشون تذکر میدیم لج میکنن مثلا میگن چرا انقدر تو سطل آشغال اشغال میریزین حالا جالبش اینه سطل و من و دوستم داریم عوض میکنیم دو بار عوض کردن زورشون اومده...باورتون نمیشه فوتبال با صدای بلند گوش میدن اصلا هندزفری و ایرپاد استفاده نمیکنن،رو موکت و فرش پر مو چون زورشون میگیره برن تو سالن موهاشونو شونه کنن اصلا انگار رو مو راه میری حتی عکسم میگیرم براتون میفرستم حالا اگه تو کوچکترین خطایی کنی زبونشون دراز میشه...موقع خوردن ملچ ملوچ میکنن....واقعا کلافمون کردن میشه راهکار بدین...فکر کنین منم جای خواهرتون

وای چه وضعیت بدی

نمیتونی اتاقتو عوض کنی؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

جقدر بعضی فرهنگها پایینه واقعا … دیگه بزرگ‌ترش تربیت نکرده کاری از شما برنمیاد … سطل رو جدا کنین شما و دوستتون برای خودتون سطل بذارین بگین هر کی سطل خودشو خالی کنه ، کاش قبل از ورود به خوابگاه کلاسای آموزشی و همزیستی در خوابگاه برای یه عده بذارن و جریمه تعیین کنن ، بعد مگه بازدید نمیکنن اتاقا رو به لحاظ تمیزی ؟ همینجور مسئول خوابگاه ول کرده ؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قانون بذارید برای اتاق

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

اطلاع بدید ب مسئول اونجا

همتون باهم ن فقط ی نفر 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

خداروشکر سمت ما اینجور نیستن،

ولی خب، برا درس برو کتابخونه،

ما خودمون خوابگاه رو بیشتر سالن کشتی کردیم تا جای استراحت😅

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

هممون که فقط دو نفریم ...اونا سه تا دوستن و اصلا مراعات نمیکنن باورتون میشه ساعت دوازده شب جیغ میزنن ...

همین دونفر برید اطلاع بدید و اتاقتونو عوض کنید عزیزم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
کاری پیش میبره؟؟ میترسم بدتر لج کنن تو ایام امتحانات

بعضیا واقعا شعورشون ضعیفه بله حق باشماست اگر بفهمن توگفتی دمار از روز گار درمیارن اتاقت رو عوض کن یامثل اونا رفتارکن تابفهمن کارشون چقدرزشتع

همیشه همینه

من هم اتاقی داشتم

کل هفته رو میوره وچایی میخورد

یه سری نمیخرید

میگفتی اتاق رو تمیز کن میگفت من جمعه ها میرم خونمون نیستم 

ووووووووووووو

جالبه تهرونی بود خیلی هم ادعاش میشد