2777
2789
عنوان

مامانم خیلی نحسههههه

404 بازدید | 16 پست

اخرماه مهمونی دارم بهش گفتم باید ظرفای توکابینت و بشورم خریدکنم کمکم میگه زوووده صبرکن شاید یکی پاش شکست یکی مرد نتونی مهمونی بگیری🫠🫠همیشه نحس میاره، میگم میخام برم مسافرت میگه الان نرو بهت خوش نمیگذره چون مهمونی داره باز ی اتفاقی تو مسافرت براتون میفته حالا یبارماشین خراب شد، 

اون سری دوتاگربه بهم  دیگه پریدن سرصب بودترسیدم بیدارشدم بهش گفتم میگه ای خدا دعوامیشه تو دلم گفتم اینم همش نحس میاره دیدم غروبش شوهرمو برادرش عین همون گربه همو پاره کردن، خیلی عصبیمممم همش نحس نحس عین مادرشه، متاسفانع منم فضولم همه چیو بهش میگم اینم سق سیاه اه هی میترسم هرچی بگع همون بشه، یمدته کفریم یعنی از روز اول عید تاحالا همش بدمیاریم از سمت خانواده شوهر هی اذیت میکنن چ کنم بهش فکرنکنم مثبت باشم داغونم هورمونام بهم ریخته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جلوی زبونت رو بگیر ، حرفی نزن که بعدش به دلت بد نیاد . دائم هم به نیت رفع بلا صدقه بده

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

چرا دهنتو نمی‌بندی خب خواهر همه چیو چرا بهش میگی؟!؟؟

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

درموردمهمونی دادن شایدطفلی یادخاطره مهمونی داداشای خودش افتاده که بی نتیجه بوده میگه توهم الکی خرج یه عده نکنی آخه مادرمن زیادخاطرات شیرینی نداره.....بهدواقعاشایدبه دلش افتاده میگه بعدایناسنشون زیاده ازپدرومادرهاشون اینارویادگرفتن که فلان چیزبده یانحسه یااتفاقی قراره بیفته..... 

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین