2777
2789
عنوان

حساس شدن گوش به صدا

80 بازدید | 8 پست

بچه ها من گوشم به صداها ی بلند مثل صدای جیغ صدای پرنده  حساس شده و صدا اکو میشه و برمیگرده انگار تو گوشم و یا گوشم نبض میزنه .

دکتر رفتم همه گفتن سالمه .

می خواستم ببینم تجربه شما چی بوده و چه کار کردید برای بهتر شدنش؟

از اعصاب نیست؟

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورمحتی وقتی قاشق و چنگال به هم میخوره تو گوشم یه حالتی میشه

رفتی دنبالش ببینی چیه؟

من الان سعی می کنم رعایت کنم .صداهای بلند رو .

از این هدفونا هست.

ولی میخواستم ببینم کسی تجربه مشابه داشته 

نه عزیزم.خداروشکر از اون لحاظ هیچ مشکلی نیست.قبلا کرونا گرفتم گوشم درد گرفت دو سال پیش بعد چند بار س ...

خداروشکر چون اگه از اعصاب باشه خدای نکرده بدتره

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

رفتی دنبالش ببینی چیه؟من الان سعی می کنم رعایت کنم .صداهای بلند رو .از این هدفونا هست.ولی میخواستم ب ...

نه چون همیشگی نیست گاهی با بعضی صداها اینطوری میشه

و کلااااا خودم نسبت به هر صدای بلندی حساسم

گاهی وقتا از صدای خودم عصبی میشم

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
نه چون همیشگی نیست گاهی با بعضی صداها اینطوری میشهو کلااااا خودم نسبت به هر صدای بلندی حساسمگاهی وقت ...

منم همینطورم به من گفت سالمی و یک ام ار ای داده برای گوش ولی نمی دونم برم بدم یا نه