2777
2789

خداروشکر خوبه 

بر اساس احترام و دوست داشتن هست .

همین صبح بعد نماز دخترم پاش درد میکرد باباش براش ماساژ داد بعد رفت سر کار 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا بیشتر همسرت باید درست کنه سعی کن قانعش کنی بگو دخترمون تو سن حساسیه باید هواشو داشته باشی

دخترم خیلی زود قاطی میکنه من باهاش تامیکنم  .شوهرمم تحمل میکنه یه وقتایی قاطی میکنه

خوشبحالت:)))

تا حدودی خوبه تا حدودی نه 

بهم میگه توله پدسگ میمون تو قلب منی🫤😂

بهشم میگم بابا نگو زشته بزرگ شدم میگه بازم بچه منی دلخور میشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
دخترم خیلی زود قاطی میکنه من باهاش تامیکنم .شوهرمم تحمل میکنه یه وقتایی قاطی میکنه

بخاطر سنشه اصن یکی از ویژگی های اصلی نوجوونی زود عصبی شدنه  این دوره میگذره بالاخره ولی شما صبر کنید بزارید به خوبی بگذره 

.....

بخاطر سنشه اصن یکی از ویژگی های اصلی نوجوونی زود عصبی شدنه این دوره میگذره بالاخره ولی شما صبر کنید ...

من صبر میکنم پدرش هم صبر میکنه ولی یه وقتایی قاطی میکنه دخترم نه احترام حالیشه نه ادب

من صبر میکنم پدرش هم صبر میکنه ولی یه وقتایی قاطی میکنه دخترم نه احترام حالیشه نه ادب

دیگه دخترتم باید احترام نگه داره سعی کن باهاش حرف بزنی یا بده کتاب بخونه کتاب خوندن واقعا تاثیر داره 

.....

خدا رو شکر کن عزیزم

با شوهرتون بیشتر صحبت کنید بگید نو جوونه همه همینطورن تا بگذره این دوران 

با دخترتون هم جدا که بابات دوست داره 

تحمل کن خواهر تا  ان شاالله درست بشه 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

دیگه دخترتم باید احترام نگه داره سعی کن باهاش حرف بزنی یا بده کتاب بخونه کتاب خوندن واقعا تاثیر داره

درسای خودشو به زور میخونه فکر میکنی حرف من اثر داره اصلا

با شوهرتون بیشتر صحبت کنید بگید نو جوونه همه همینطورن تا بگذره این دوران با دخترتون هم جدا که بابات ...

باشه عزیزم .هر دو در مقابلم جبهه میگیرن که همه اش طرف فلانی هستی