2777
2789
عنوان

کیا اسپرسو دوس دارن

76 بازدید | 19 پست

چطور میخورین 

نن چون رژیمم هستم نمیتونم مدل دیگه ای بخورم حتی لاته واقعا برام زجر اورههه ولی چون کسلم در طول روز مجبورم 

واقعا کسی هست اسپرسو دوس داشته باشه ؟؟

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

آره من

عادته دیگه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
آره منعادته دیگه

وای چطور من انگار دارم زهر میخوام تازه همیشه یکمشم میذارم تا ته نمیتونممم 

چ مدل قهوه ای استفاده می‌کنی‌؟؟ ما یکی جدید گرفتیم خیلی گسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاپوچینو میخورم ک انرژی بگیرم ب کارام برسم

من چون رژیمم نمیخورم اونم خوبه برای من چند ساعتی سر حالم 

ی مدل قبلا گرفته بودم بدون شکر باید بگردم اونو پیدا کردم همین مارک گود دی بود

وای چطور من انگار دارم زهر میخوام تازه همیشه یکمشم میذارم تا ته نمیتونممم چ مدل قهوه ای استفاده می‌ک ...

کلمبیا

اگر اذیت میشی آب را بیشتر کن 

طبق عادته اون طعم تلخیو دوست دارم

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
مادر من صبحا اگه نخوره نمیتونه تکون بخوره در طول روزم یک دوبار میخوره😑مزه زهرمار میده لامصب

منم الان اینجوری شدم یا صبح قبل دانشگاه یا ظهر بعد ناهار. نخورم نمیتونم ولی واقعا عذاب می‌کشم 

همیشه برام سواله کسی هست دوس داشته باشه 😂

کلمبیااگر اذیت میشی آب را بیشتر کن طبق عادته اون طعم تلخیو دوست دارم

مرسی سوپرمارکتا دارن ؟ 

نا از قهوه فروشی گرفتیم حس می‌کنم خیلی چیز بدیه 😭😭

مرسی سوپرمارکتا دارن ؟ نا از قهوه فروشی گرفتیم حس می‌کنم خیلی چیز بدیه 😭😭

نهههه عزیزم سوپرمارکت چیه😂😂

پودر قهوه هست یه طعم تلخی هم داره😂 

ببین شما باید قهوه ترک بگیری به حالت اسپرسو درست کنی 

قهوه ترک یه شیرینی تو خودش داره اکثرا با شیر میخورن

ولی شما میتونی قهوه ترک بگیری به حالت اسپرسو درست کنی و دیگه شیر اینا اضافه نکنی تلخی اسپرسو نداره ولی همون کافئین داره که سرحالت کنه

راستی قهوه ترک تو دستگاه اسپرسو ساز نریزی ها. باید توی شیرجوش با آب بزاری جوش بیاد و بعدش بخوری

منم الان اینجوری شدم یا صبح قبل دانشگاه یا ظهر بعد ناهار. نخورم نمیتونم ولی واقعا عذاب می‌کشم همیشه ...

اره ما خانوادمون بجز من یه مشت معتادن تا اسپرسو نخورن نمیتونن تکون بخورن 😂😂😂همیشه مسافرت ک میرم باهاشون یجا وایستن قهوه بخورن میگم مایه ننگه با مشت معتاد بری سفر🤣😂

نهههه عزیزم سوپرمارکت چیه😂😂پودر قهوه هست یه طعم تلخی هم داره😂 ببین شما باید قهوه ترک بگیری به حال ...

فک کردم از این پودر قهوه های بسته بندی هست 

مرسی پس قهوه ترک امتحان می‌کنم هرچند با اسپرسو ساز راحت تره برام درست کردنش 

اره ما خانوادمون بجز من یه مشت معتادن تا اسپرسو نخورن نمیتونن تکون بخورن 😂😂😂همیشه مسافرت ک میرم ب ...

😂😂😂😂😂😂