2777
2789
عنوان

باردارم از بدن درد خوابم‌نمیبره

245 بازدید | 37 پست

دیروز صبح بعد از اینکه صبحونه خوردم یه ۲ساعت رفتم‌مغازه تا فروشنده ام اومد بعد یکم خرید کردم اومدم خونه انگار کوه جابه‌جا کرده بودم خوابیدم تا ۱۲بعد پاشدم ناهار گذاشتم بعد که شوهرم اومد خورد دوباره خوابیدم بعدازظهر یه کوه ظرف جمع شده بود شستم و مواد کتلت رو آماده کردم رفتم یه خونه دیدیم و اومدم شام درست کردم و کلی سرپا بودم شکمم هی سفت میشد چون کلا از اول دکتر بهم استراحت نسبی داده بود ولی این چندوقت در همین حد فعالیت دارم دیگه شب بدنم گرفته بود منیزیم خوردم و خوابیدم ساعت ۳بیدار شدم هنوز خوابم نبرده تنگی نفس و بدن درد دارم🥲

چندهفته ای عزیزم

من تو کل بارداریم کلا ۵ بار ظرف شستم 

خیلی سخته خدایی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان کردی؟

ن دکتر گفت صبر کن وسط خرداد 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چندهفته ای عزیزممن تو کل بارداریم کلا ۵ بار ظرف شستم خیلی سخته خدایی

۲۸ هفته و ۱روز من بخدا مثل کوزت همش درحال کار کردنم اصلا کمکی ندارم همین الان باز کلی ظرف جمع شده انقد بدنم درد میکنه حال کار کردن ندارم دیگه 

۲۸ هفته و ۱روز من بخدا مثل کوزت همش درحال کار کردنم اصلا کمکی ندارم همین الان باز کلی ظرف جمع شده ان ...

می‌دونی چیکار کن

ظرف که جمع شد اشغالاشو زود خالی کن آب داغ رو باز کن روش پنج دقیقه 

یکم منتظر باش بعد تن تن بشور بذار کنار

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

مگه چهل هفته نیستی

نه عزیزم تیکر بر اساس تاریخ زایمان قبلی ک دکتر نامه داده بود دیروز رفتم سنو و برای وسط خرداد نامه داد

منم باردارم ، یه خرید میرم همش میخوام بیوفتم ... 

کسیم کمکم نمیکنه فقط بهترین کمکشون اینه که غر نمیزنن ، یعنی نمیتونن غر بزنن  😄 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
نه عزیزم تیکر بر اساس تاریخ زایمان قبلی ک دکتر نامه داده بود دیروز رفتم سنو و برای وسط خرداد نامه دا ...

بسلامتی دنیا بیاد🌹

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

خوش به حالت که شوهرت ظرفارو برات میشست

ن بابا در عوض اخلاقش بلانسبت شما عنه🤣🤣🤣

بسلامتی دنیا بیاد🌹

ممنونم عزیزم سلامت باشید♥️♥️♥️🙏

می‌دونی چیکار کنظرف که جمع شد اشغالاشو زود خالی کن آب داغ رو باز کن روش پنج دقیقه یکم منتظر باش بعد ...

آخه غذا درست کردن هم هست بعضی وقتا صندلی میزارم پای گاز میشینم.بخدا پشیمون شدم از بچه آوردن شوهرم اصلا همکاری نمیکنه از طرفی هم دغدغه فکریش زیاده میگم اذیتش نکنم ولی خودم تو دلم خ حرص میخورم