2777
2789
عنوان

باردارم از بدن درد خوابم‌نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 37 پست
اه ول کن بابا به بچت فکر کن مردای الان همشون دوزار نمی ارزن از یه جایی ب بعد یادش بده وظیفشه کمک کنه ...

شوهرم ذاتا آدم بدی نیس ولی این اخلاقش رو مخمه تا ننالم و نگم یه جام درد میکنه درک نمیکنه واسه همین مجبورم همیشه همه دردامو بروز بدم همش میگم‌ حالا انقد میگم‌اینجام درد میکنه اونجام درد میکنه ازم خسته نشه.میدونی تقصیر نداره تو خونشون یه اتاق داشت که جا نبود راه بری و هیچکس بهش نمی‌گفته جمع کن کلا تمیز نیستن دیشب بهش گفتم‌ ۴ساله دارم همین حرفای تکراری رو بهت میزنم ولی ذره ای عوض نشدی خندید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم ذاتا آدم بدی نیس ولی این اخلاقش رو مخمه تا ننالم و نگم یه جام درد میکنه درک نمیکنه واسه همین م ...

اخی خوبه ک بنده خدا دست خودش نیست اگر نه کمک میکنه حالا شوهرمن درسته کار میکنه ولی یه هاریه بیا و ببین

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اخی خوبه ک بنده خدا دست خودش نیست اگر نه کمک میکنه حالا شوهرمن درسته کار میکنه ولی یه هاریه بیا و بب ...

اخلاقش بده؟ بچه اولته شما؟ 

شوهرم اهل غر زدن نیس کلا کاری با من نداره اهل اذیت کردن نیس در مقابل خونوادش خیلی طرف منه ولی من توقع دارم این شرایطم رو بیشتر درک کنه از سرکار میاد میره سر گوشیش و جلو تی وی الانم که امتحان داره میره کتاب میخونه ولی میگم خو لامصب نیم ساعت از وقتی که برای گوشیت میذاری بذار کنار و به من کمک کن. بخدا هنوز تو رختخوابم کف پاهام هنوز درد میکنه بیخوابم که شدم سردرد دارم 

اخلاقش بده؟ بچه اولته شما؟ شوهرم اهل غر زدن نیس کلا کاری با من نداره اهل اذیت کردن نیس در مقابل خونو ...

اره دم دمی مزاجه اره عزیزم بچه اولمه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

انشالله به سلامتی فارغ بشی

ممنونم عزیزم همچنین