2777
2789

من با نامزدم معاشقه داشتم بعد گف بیا بریم برای احتیاط قرص اورژانسی بگیریم بخور یوقت مشکلی پیش نیاد خلاصه گف میرم جلو داروخونه تو برو بگیر من روم نمیشه گفتم چطور روت نمیشه تو مردی باید بگیری نه من گف خب روم نمیشه فلان زشته بعد یکی دوتا داروخونه رفتیم یکی دو نفر ادم بود واینساد گف شلوغه رفتیم یه داروخونه که یه نفرم داخلش نبود بازم به من گف تو برو من خجالت میکشم دیگه عصبی شدم خودم پیاده شدم رفتم گرفتم برنگشتم سوار ماشین شم راه افتادم تو خیابون برم سمت خونمون چندبار هی ز زد منم گوشیو خاموش کردم بعد دو سه ساعت که روشن کردم دیدم یه ۷ بار زنگ زده بوده بعدش که گوشیم روشن بود ندیدم ز بزنه تا الان بنظرتون من الکی ناراحت شدم ؟ چرا یه مرد گنده هی باید بگه من خجالت میکشم خجالت میکشم گفتم من که دخترم برم زشته تو چرا میگی

خب خجالت میکشیده دیگه چرا یچیزی رو الکی بزرگ میکنید و حال خوبتون رو زهر میکنید

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای عجب 

سر چ چیزهای پوچی دعواتون میشه 

خب تو بگیری چ اشکال داره

والله کار شما بد بوده ...

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
یعنی شما بودی بهت بر نمیخورد نامزدت شمارو بفرسته بری بخری

نه وقتی خجالت میکشه بنده خدا😐

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

بزنگ بهش بگو من تند رفتم آشتی کنین دنیا