2777
2789

دوساله که با وجود زن و دوتا بچه بازن دوستش ریخت روهم و زنه طلاق گرفت و این گرفتش یه بچه هم دارن

حالا هردوزن باهم با بچه هاشون همه باهم خوش وخرم زندگی میکنن، عجیبه ولی مشکلی ندارن 

ماهم ازاون موقع قطع رابطه کردیم کلا

ولی مادرشوهرمو پدرشوهرم خیلی ناراحتن و فشار میارن تو مراسما اونارم دعوت کنیم یه بارم دعوت کردیم به اسراراینا ولی زن دومیرو دعوت نکردیم به وضوح جاریم گفت من که تنها نیستم پس اون چی

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه وقتی خودشون راضین طبیعتا منم مشکلی ندارم

رفت وآمد معمولی رو سعی میکنم داشته باشم البته اگه اونا اهل حاشیه و اینجور مسائل نباشن تو زندگی من

وگرنه مشکلات زندگیشون به خودشون مربوطه🫠

دیگه زن اولیه انگار کنار اومده شما الکی نجنگین😂😂😂

اره دقیقا 

ولی مساله ما اینه که نمیخوایم یه خیانتکارو تو خونمون راه بدیم اگه یه زن که شوهر نداشت میگرفت که مشکلی نداشتیم 

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

چراااااا قطع رابطه کنین

اتفاقا فانه

دعوتشون کن هی از برادرشوهر بپرس به سلامتی کی سومی رو میاری؟از قدیم گفتن تا سه نشه بازی نشه😁

بعد رو به جاریت کن بگو میگن هوو هوو رو خوشگل میکنه جاری جاری رو زرنگ!شماها چرا نه خوشگل شدین نه زرنگ😁

یا صداشون کن جاری بزرگ جاری کوچیک!😁😁😁😁

اقا اصلا دعوت کن منم میام😁😁😁😁😁😁😁😁

اره دقیقا ولی مساله ما اینه که نمیخوایم یه خیانتکارو تو خونمون راه بدیم اگه یه زن که شوهر نداشت میگر ...

مهم نیس

به هرحال برادرشوهرتونم خائنه دیگه

اونو وقتی راه میدین اینم راه بدین که غصه نخورن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

زن اولی چقد عجیبه انحراف اخلاقی چیزی ندارن دسته جمعیشون؟

اصلا نمیفهممشون 

بیرون دیدمشون. طوری بچه اونو بغل میکنه که انگار مال خودشه

ما مشکلمون فقط اینه که قبل طلاق باهم بودن و برامون قابل قبول نیست این