2777
2789
عنوان

شما باشین بااین برادر شوهر دوزنه رفت و آمد میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 63 پست

راسشو بخوای ناراحت نمیشدم فقط تعجب میکردم .میگفتم اونا خوش و خرمن پس مشکلی برای ما و ابروی ما ندارن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اصلا نمیفهممشون بیرون دیدمشون. طوری بچه اونو بغل میکنه که انگار مال خودشهما مشکلمون فقط اینه که قبل ...

منم این چیزا برام مهمه و هضم نمیشه برام درکت میکنم چی میگی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی واقعی میگی؟ کدوم زنی اینجوری هوای هووشو داره

اره به خدا 

بچرو گرفته بغل برده خونه مادرش، میگه من وقتی مشکلی ندارم به شما چه

حالا مشکل ما رابطه قبل طلاقشون بوده و این خانوم به هرحال جن ده تشریف دارن دیگه ببخشبد رک گفتم چطور راش بدیم تو خونمون

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
اونا با هم مشکلی ندارن،شما چرا مشکلی دارین؟زندگی خودشونه

مشکل ما راه دادن اون ناپاک تو خونمونه چون به همسرش. خیانت کرد بچشو ول کرد با این فرارکرد بعد هم طلاق گرف زن این شد

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
شما کاسه داغتراز آش شدید. اونا بازندگی خودشون کناراومدن. شما چکارشون دارید

ما بااونا کاری نداریم بهمون فشارمیارن تو مراسما دعوتشون کنید ماهم میگیم ما اون زن بد کاررو خونمون راه نمیدیم

فقط جاری اولتاز طرف من یکی بزن تو گوشش

کاش. میتونستم آبروی هرچی زنه برده

جاریت یا جادو کردن یا ی چیزی مصرف کرده نمیشه اصلا با این شرایط کنار اومد کلا با برادر شوهرت قطع رابطه کن مگه مجبوری با این آدم چندش رابطه داشته باشی بقران زندگی اینطوری هزارو پونصد تا مشکل داره

یاد اون عنتر شکارچی افتادم 🥴🥴🥴💩🤢🤢🤢

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مشکل ما راه دادن اون ناپاک تو خونمونه چون به همسرش. خیانت کرد بچشو ول کرد با این فرارکرد بعد هم طلاق ...

پس چرا برادر شوهرتونو راه دادین؟دیگه کاریه که شده اونا گذشتن شماهم بگذر قطعا جاری اولتونم خودش دلش خونه بخاطر بچش داره تحمل میکنه شما هم طوری برخورد کنید که اون زندگیشو بکنه 

چراااااا قطع رابطه کنیناتفاقا فانه دعوتشون کن هی از برادرشوهر بپرس به سلامتی کی سومی رو میاری؟از قدی ...

اگه یه ازدواج معمولی بود همینطور میشد ولی زن دومیه با خیانت به شوهرش و رابطه داشتن تو متاهلی همه چیو خراب کردن 

ما بااونا کاری نداریم بهمون فشارمیارن تو مراسما دعوتشون کنید ماهم میگیم ما اون زن بد کاررو خونمون را ...

عزیزم اونا کارشون به خودشون مربوطه. هرکسی گذشته ای داره. الان مگه نمیگی بچه هم ازبرادرشوهرت داره. شما چه میدونی چی بینشون بوده یا نبوده اسم بدکاره میاری. بنظرم بدکاره بودن یانبودن کسی به هیچکس مربوط نیست  یه ضرب المثل لری داریم ما که میگه( خوم خویی بام. دام دختر مردمه) یعنی من خودم باید خوب باشم. مادرم که منو هم زاییده دختر مردمه.

خداوندا تویی حامی وحاضر
اسلامم مشکلی نداره

کجا اسلام گفته با وجود شوهر وبچه بایکی دیگه باشه حرامه 

حتی اون بچه هم حرامه 

اگه ده تا میگرفت ولی شرعی وقانونی به مازبطی نداشت

اسلامم مشکلی نداره

این اسلامی ک میگی سر تا پاش غلط و کثافته

برا همینه ک مشکلی نداره

پس اگ اینجوره زن هم بره دو شوهری کنه

توروخدا ادم شین این کثافت بازیا و خیانتارو عادی نکنین

یکی کافی نیس،دوتا برا چیه؟

وای یا خدااا شما دیگه چی و کی هستین

و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..