2777
2789
عنوان

با دخترم ب طرز عجیبی

1557 بازدید | 94 پست

دعوا میکنیم چون خیلی لفتش میده درس خوندنو

الگوش باباش بوده یه ادم اهمال کار ب تمام معنا

اینم بیخیالش میشم مدرسه زنگ میزنه منو قاطی ماجرا میکنه

باهاش همراه میشم زورش میاد

میگه حتی ازم نپرس

جلو داداش دو ساله ش بدرفتاری میکنه

من تحصیلکرده و خیلی انعطاف پذیرم اما این پدر دختر چیزی ازم باقی نذاشتن 

قبول دارم کمال گرام و همه چیو ب نحو احسن میخوام اما رو خودم کار میکنم ک اذیت نشن

اما اینا پررو تر میشن

همسرم مدام جلو بچه ها عصبی میشه هرچی میگم اروم حرف بزن میگه صدام بلنده دخترمم هیچ احترامی برام قائل نیست

حس میکنم دارم ب جنون میریم

تو این چند روز چند بار ب زد و خورد فیزیکی رسیده کارمون با دخترم چون باباش اگ ب عصبانیت شدید برسه ک معمولا هم یهوییه ابایی نداره از دست بلند کردن قبح کار برای اینم ریخته!

باباش فوق العاده هم بددهنه طوری ک امروز بخاطر حرفای زشتش بلاکش کردم اونم نیومده خونه

مشاوره هم قبلا میرفتیم اما همسرم انقد بیخیاله ک پول ب موقع نمیاره ک بشه مرتب ادامه داد

واقعا خستم

شما رابطه تون با همسر و بچه هاتون چطوره؟ صبورین؟

بگید برام لطفا

شوهرت از اول اینطور بود یا نه مشکلی داره که خودشو خالی میکنه ؟؟ با دخترت بیشتر وقت بگذرون بچه اش الگو میگیره باهاش رفیق شو که رفتار پدرشو الگو برداری نکنه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم کلا ادم حسابم نمیکنه حرف حرف خودشه تو تربیت حقیقت منم سپردم ب خودش کم آوردم

گفتم این ف ال و تماشا هرکار میخاین بکنین من فقط نظاره گرم

از دستاورد های این یکسال نظاره گری این بود ک پسرم بشدت بی ادب و بدهن شده حالا تا بعد ببینیم چ گلی قراره ب سرم بزنه

شوهرت از اول اینطور بود یا نه مشکلی داره که خودشو خالی میکنه ؟؟ با دخترت بیشتر وقت بگذرون بچه اش الگ ...

باهاش وقت میگذرونم مثلا کافه یا هرجایی اون بخواد اما بخاطر بچه کوچیک محدودم

خیلی وقتام نمیاد فقط دوس داره با دویتاش تلفنی حرف بزنه

میگه ترس از اجتماع دارم

من همسرم کلا ادم حسابم نمیکنه حرف حرف خودشه تو تربیت حقیقت منم سپردم ب خودش کم آوردمگفتم این ف ال و ...

هیچ کاری نمیکنن اوضاع رو هم بدتر میکنن

همسر منم میگه با من ولی اصلا بلد نیست 

یکی باید خودشو تربیت کنه هیچ جوره مشاوره نمیاد

دخترم حداقل مشاوره اوایل نمیومد ولی کم کم خیلی خوشش اومده بود

منم پسرم خیلی اذیت می کنه برادرساش ولی متاسفانه یا خوشبختانه شوهرم خیلی دراین مورد دخالتی نمی کنه ول ...

همسر منم بین منو و اون طرف منو میگیره اما با رفتار خودش کارو خراب میکنه

باهاش وقت میگذرونم مثلا کافه یا هرجایی اون بخواد اما بخاطر بچه کوچیک محدودمخیلی وقتام نمیاد فقط دوس ...

چرا ترس داره طفلی چندسالشه .احتمالا مشکلی براش پیش اومده نمیتونه بهتون بگه .از در دوستی راه بیا اعتماد کنه بهت بگه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

هشتمه؟پسرمن هشتمه پوستم کنده شده الان نشیتم پیشش که خوابش نبره امتحان مطالعات داره که واقعا سخته

دختر منم ریاضی داشت کلی براش وقت گذاشتم

ولی الان ک باید بخوابه نشسته با دوستش حرف میزنه

به نظر من به خاطر درس و مدرسه رابطتو با دخترت خراب نکن بهتره بعد از امتحانا با دخترت مشاوره بری 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم