2777
2789
عنوان

با دخترم ب طرز عجیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 94 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گاها میره خونه دوستاش اونام میان اما کمن دوستاش با هرکسی بُر نمیخورهمیگه دخترایی ک دوس پسر دارن یا ل ...

عه پس بچه از نطر من نرماله .بخدا 😀

بگو یه دوستی که خوبه رو گلچین کنه گاهی رفت و امد کنه بیرون بره .تو خونه نمونه هعی گوشه گیر شده .چون عاقلم هست بدو خوب و تو انتخاب دوست متوجه میشه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

سن سیزده ینی اوج بلوغ...باید تا میتونی بازبون چرب و نرم باهاش رفتار کنی..تغافل کنی...ینی نبینی و نشن ...

اخه فایده نداره 

باز اگ همسرم عصبیم نمیکرد میتونستم بهتر رفتار کنم اما اونم اعصابمو خورد میکنه خودشیفته و خودرای و غد هست با تفکر سطحی و بچگونه

اره اونم موهامو میکشید 

یه نفر مدرسه گفته منم میزنم اینم یاد گرفته

عه پس بچه از نطر من نرماله .بخدا 😀بگو یه دوستی که خوبه رو گلچین کنه گاهی رفت و امد کنه بیرون بره .ت ...

مدرسه میگفت دوستاش باعث تنبلیش میشن

خیلی سعی کردن اینارو از هم جدا کنن اخرم کلاسشون عوض شد

کلا ک بدک نیست سر درس خوندن اینجوری میکنه

میگه درسو دوس دارم ولی انقد تاخیر میکنه زمانش از بین میره

اخه فایده نداره باز اگ همسرم عصبیم نمیکرد میتونستم بهتر رفتار کنم اما اونم اعصابمو خورد میکنه خودشیف ...

بیخیال همسرت شو..با بچه ت دوست شو...بازبون خوش تشویق ب درس خوندن کن...حتما نباید عالی باشه...باهاش برو بیرون تفریح سینما خرید کافی شاپ...بهش بفهمون دوستشی دشمنش نیستی...از خودت دور کردیش

مدرسه میگفت دوستاش باعث تنبلیش میشنخیلی سعی کردن اینارو از هم جدا کنن اخرم کلاسشون عوض شدکلا ک بدک ن ...

اگه بابت درس میگه همه ی بچها همینن خودتو اذیت نکن .دوره ما بود یراست شیرجه میزدیم سر کتاب .الان بچها افاده دارن 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

کاش دخترت ترک تحصیل کنه.نه اینکه بابا کتکش بزنه.دخترم خط قرمز منه.اگه رو میدام هر روز باباش و داداش ...

باباش نمیزنتش

منو دخترم…

باباش منو میزد قبلا ک این بچه بود 

الان بهتر شده ولی نه کامل