2777
2789

باتوجه به تاپیک قبلی حسدم درست بود و اون پسرخالم نبود رفتم سر قرار ولی جلو نرفتم از همون دور یارو رو دیدم فهمیدم پسر خاله شوهر سابقه منه خواستم برم جلو دوست پسر خالم باهام بود اون نزاشت برم منو رسوند خونه خودش رفت بعدش‌ دوست پسر خالم مجرده ازم شماره خونمون و خواست و گفت برای امر خیر مزاحمتون بشم منم هیچی نگفتم منو رسوند و رفت امکانش هست از پسر خالم شماره خونمونو بگیره؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوهر تو شوهر و دوست پسر تو دوست پسری شد

من قبلا عاشق پسر خالم بودم حالا ازدواج کرده تاپیک قبلی هست یکی با شماره ناشناس به عنوان. اون بهم پیام داده بود من مبه پسر خالم پیام دادم اونم گفت من نیستم رفیقمو باهات میفرستم 

دوست پسر خالت با تو چیکار میکرد🥲

پسرخالم فرستاده بود باهام بیاد چون بهش گفتم این یارو خودشو جای. تو جار زده گفت نه من نیستم دوستمو باهات میفرستم برو ببین کیه

پسرخالم فرستاده بود باهام بیاد چون بهش گفتم این یارو خودشو جای. تو جار زده گفت نه من نیستم دوستمو با ...

خوب چرا خودش نیومد

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

من ندادم اره گفت شماره خونتون و بدید با پدر مادرم مزاحم بشیم منم ندادم.

ببخشید همش سوال میپرسماا یعنی تورو میخواد یا خالتو؟ 😐💔🤙🏼

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...