2777
2789
عنوان

با دخترم ب طرز عجیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 94 پست
اگه علاقه به درس نداره تلاش شما بیهوده استدختر منم علاقه نداشت آنقدر سر درسش دعوا کردیم که دیگه احتر ...

خودش میگه علاقه دارم ولی نمیدونم تنبله چیه

اهمال کاره هی وایمیسته دقیقه نود ک دگ تو کله ش جا نمیشه اونهمه مطلب

الان شاغله دخترتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا ترس داره طفلی چندسالشه .احتمالا مشکلی براش پیش اومده نمیتونه بهتون بگه .از در دوستی راه بیا اعتم ...

بعید میدونم چون تنها بیرون نرفته هیچوقت

خودمم شاغل نشدم بخاطر این

انگار اعتمادبنفسش کمه بنظرم چون از بچگی پرخاشگری باباشو دید عزت نفسش پایینه

خودش میگه علاقه دارم ولی نمیدونم تنبله چیهاهمال کاره هی وایمیسته دقیقه نود ک دگ تو کله ش جا نمیشه او ...

نه کلا درس نخوند دیگه 

منم بی خیال شدم 

دختر کوچیکم کلاس پنجمه اصلا به درسش نمی‌رسم خودش میخونه 

بذارید خودش بخونه دیگه باید از پس کارهای خودش بر بیاد 

من شوهرم اونقدر اهل کتاب که خدا میدونه خودش هم مدرک دانشگاهی بالایی داره ولی اصلااااا کار به درس و مشق بچه ها نداره بیخیال 

ولی من اونقدر حرص میخورم با دختر کوچیکم که خدا میدونه خیلی زرنگ بیش از حد ولی اصلا دل به درس نمیده دوشنبه امتحان داره هنوز یک درس هم نخوند اونقدر حرص میخورم ولی اون بیخیال 

فقط خدا
بعید میدونم چون تنها بیرون نرفته هیچوقتخودمم شاغل نشدم بخاطر اینانگار اعتمادبنفسش کمه بنظرم چون از ب ...

عزیزم ناراحت شدم براش .گاهی وقت کردی دوستای مورد علاقشو جمع کن پفیلا پفک بچنین با بچها تیوی ببینه .خیلی در آیندش این اخلاق تاثیر میذاره تا میتونی کمکش کن 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

با دخترم میرفتم همسرم ک اصلا قبول نمیکنه مشاوره بیاد

حتما ادامه بده 

دخترت تو سن حساسیه از من میشنوی فعلا بیخیال درس و مشق شو

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
والا بچه های خواهرای من ک تحصیل کرده ن خیلی اذیت میکنن دعوا میکنن با دوستاشون درس نمیخونن

این نسل اعجوبه ن واقعا

گوشی کارو خراب کرد

خواهراتون چیکار میکنن باهاشون بحث میکنن یا بیخیالشون شد ک سن نوجوونی شون بگذره؟

نه کلا درس نخوند دیگه منم بی خیال شدم دختر کوچیکم کلاس پنجمه اصلا به درسش نمی‌رسم خودش میخونه بذارید ...

خودش ک میگه کاری نداشته باش اما مدرسه هی تماس میگیرن

میترسم بی سواد بیاد بالا

چون انگار اصولی نمیخونه نمره هاش میاد پایین وقتی من کنارش نیستم

این نسل اعجوبه ن واقعاگوشی کارو خراب کردخواهراتون چیکار میکنن باهاشون بحث میکنن یا بیخیالشون شد ک سن ...

داغون شدن و خیلی درگیرن

درسو بیخیال شدن فقط نگرانن تو این دعواها نزنن یکیو بکشن خدایی نکرده

یکیشون بیست

یکیشون ۱۷

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
من شوهرم اونقدر اهل کتاب که خدا میدونه خودش هم مدرک دانشگاهی بالایی داره ولی اصلااااا کار به درس و م ...

دقیقا دختر منم هوشش خوبه من کنارش باشم معدلش میره بالای نوزده ولی من نیستم نمره ها افتضاح 

انگار زورش میاد مغزشو ب کار بندازه

عزیزم ناراحت شدم براش .گاهی وقت کردی دوستای مورد علاقشو جمع کن پفیلا پفک بچنین با بچها تیوی ببینه .خ ...

گاها میره خونه دوستاش 

اونام میان اما کمن دوستاش با هرکسی بُر نمیخوره

میگه دخترایی ک دوس پسر دارن یا لوسن یا پیک می کنار من جایی ندارن😂