2777
2789
عنوان

بلایی که بلاگرها سر جامعه میارند

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 70 پست
نه خواهر من دلخور چرا، تبادل نظره دیگه🥰بله شما درست میگید، اما واقعا بخشی از مردم هستند که با اینکه ...

قربونت عزیزم 

موافقم با این قضیه که ظرفیت هرکس متفاوته دربرابر این مسائل 

ولی از جهتی خیلی از این افراد محتوای آموزشی دارن که من خودم خیلی استفاده کردم البته تو یوتیوب من اینستا نداشتم با فضاش آشنا نیستم 

در کل منظورم اینه هر چیزی دو سویه بد و خوب داره 

عین چاقو که هم میتونه آدم بکشه هم تو دست یه جراح نجات بخش باشه 

پس دلیل بر بی فایدگی چاقو نیست. مسئله طریقه استفاده ما هست

قربونت عزیزم موافقم با این قضیه که ظرفیت هرکس متفاوته دربرابر این مسائل ولی از جهتی خیلی از این افرا ...

البته اینکه رواج یک سری مسائل مثل کودک همسری و چند همسری و خیانت و . .اصلا موافق نیستم و بابد نهاد های بالا نظارت کنن رو اینا 

ولی خب نمیشه رفت یقه مثلا یه بلاگری روگرفت که فیلم میگیره از تولد و به قول شما سوپرایز و اینا 

اون مختاره این کارو بکنه منم اختیار دارم نبینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متن تاپیک رو خودتون نوشتید یا از جایی کپی کردید؟

سلام خودم نوشتم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

واقعامجازی مثل خودچاقومیمونه هم فرصته هم تهدیدخیلی آگاهی میخوادکه ازش استفاده ی درست داشته باشی گاهی ...

بله کاملا درسته

ممنونم، زیر سایه پر مهر امام حسین(ع) زندگی کنید ان شاالله

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

همه اینجا میگن اینستا نداریم،ولی اطراف من چرا همه دارن،ی جوراب فروشی هم که حتی میری میگه پیج منو فال ...

بیشتر صفحات اینستا، کانال هم دارند تو پیامرسانها میتونید از اونجا دنبال کنید، نه تنها عقب نیستید بلکه خیلی هم جلو هستید از نظر زمان و روحیه و...

خیلی از صفحات پوشاک، سایت هم دارند

عالی بوداحسنت

سلامت باشید🌸

البته اینکه رواج یک سری مسائل مثل کودک همسری و چند همسری و خیانت و . .اصلا موافق نیستم و بابد نهاد ه ...

خواهر حرفمون اینه چیزی که تو جامعه آسیب زاست، پس دنبال نکردنشون و حمایت نکردنشون درسته. 

ی بخشیشم بلاگرای طبیعت گرده ک با ورود ب طبیعتای بکر دارن نابود میکنن هم طبیعتو هم فرهنگ بومی 

کچی کورد🪷☘️عکس پروفایلم گوشه ای از تنوع پوشش سر زنان کورد است♥️azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

همینا هرمز رو به مردم نشون دادن هر سال ملت کلیک میکنن رو یه منطقه از ایران به فنا بدنش

بله برا کامنت و فالورای خودشون ،کاش اقلا سوادشو داشته باشن

کچی کورد🪷☘️عکس پروفایلم گوشه ای از تنوع پوشش سر زنان کورد است♥️azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

چقدر متنت عالی بود عزیزم👌🏻

همین نی نی سایت هم بلاگر داره؛ مدام عکس غذا و... میذارن. من خودم چندین بار بهش تذکر دادم؛ ولی به هیچ عنوان گوش نمی کنن و خیلی هم طرفدار دارن. همون کسایی که تو اینستا بلاگرا رو دنبال میکنن؛ توی نی نی سایت هم دنبال بلاگر سازی هستن.

عکسای طلا گلزار رو دیدی؟ پیج دکتر موسوی هم واسش پست گذاشته بود.  من که داشت شاخم درمیومد از این همه تفاوت.

حالا اینکه فقط توی ظاهرش بود؛دیگه خدا به داد باطنشون برسه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
ی بخشیشم بلاگرای طبیعت گرده ک با ورود ب طبیعتای بکر دارن نابود میکنن هم طبیعتو هم فرهنگ بومی

واقعااااااا👌🏻👌🏻👌🏻 یه مدت پیش جزیره ی هرمز رو نابود کردن؛ بعدشم یه جایی بود پر از گل های لاله ی واژگون که داشتن همش رو از ریشه می چیدن و با کسایی هم که به این کارشون اعتراض میکردن؛ چه دعوایی راه انداخته بودن

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)