2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم ننت تو رو پس انداخته کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5020 بازدید | 136 پست
به خدا خسته و روانیم کرده امروزم سرکار نرفتم نشستم خونه فقط گریه کردم حالا از سرکار اومده بود غذا گر ...

با وجود شاغل بودن صبحا کی از نوزادتون نگهداری میکنه؟و اینکه تو هزینه ها مشترک هستین با همسر؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا خل دیونه بهم اتفادن 

اولا ک بچه داری دلیل نمیشه از زیر بار همسر بودن در بری بدبخت اونثد نیاز پیدا کرده که زده یه مغزش 

دوما دهنت رو وا کردی هرچی تو دهنت بوده پرت کردی اونم دیوونه شده زده 

سوما غذا گرفته از دلت در بیاره  رفتی ریختی سطل اشغال 

۸۰درصد تو مقصری😁کروکی هم کشیدم نگی الکی میگم

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه دو سه ماهه چی حالیش میشه خبحالا درسته نباید انجام داد ولی خب دوسه ماهه ک چیزی نمیفهمه:///

اصلااااااااا این کار اشتباهه!!

حتی بچه یک روزه!

یعنی چی دو سه ماهه چیزی نمی‌فهمه😐

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

شوهرت مشکل روانی داره اینایی هم که گفتن مقصر تویی و باید رابطه داشته همه بیشتر از شوهرت مشکل دارن و خودشونو برده جنسی میبینن 

طرف بچه نوزاد داره میفهمید خستست؟؟؟؟! 

اصلا دلش نمی‌خواد یه وقتی رابطه داشته باشه چقدر نادانید شما !!! 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

با وجود شاغل بودن صبحا کی از نوزادتون نگهداری میکنه؟و اینکه تو هزینه ها مشترک هستین با همسر؟

مامانم میاد نگه میداره 

نه پولی که درمیارم برا خودمه

شوهرم خودش خرجو میده 

الان آشتی نکردین گلم؟

نه شبم شام درست نکردم خودش رفت غذا خرید گف اگه نمیریزی دور بیا بخور گرسنه نمون منم مرفتم بخورم اتاقمم جدا کردم اینور خوابیدم یکی از بدترین چیزایی که بدش میاد اینه که من جدا بخوابم 

نه شبم شام درست نکردم خودش رفت غذا خرید گف اگه نمیریزی دور بیا بخور گرسنه نمون منم مرفتم بخورم اتاقم ...

واای نه عادی سازی نکن اتاق جدارو اصلااا خیلی بده اولاش براش مهمه ولی بعداً عادت می‌کنه خیلی بدههه

شوهرت دوست داره تو هم دوسش داری ولی واقعا رفتاراتون درست نیست نه حرف های زشت شما نه دست بلند کردن اون ...

حیف جوونیتون بخواد اینجوری بگذره میدونم این دعوا هم تموم میشه ولی بقیش هم اگه درستش نکنید همینجوری میمونه این رفتارها غلطه الان همو دوست دارین ولی ممکن به خاطر همین رفتار ها بعدا از هم سرد بشید 

خواهش میکنم ازت بعد از آشتی کردن تون با هم حرف بزنید این رفتار ها کنار بزارید تو زنی خانمی با سیاست میتونی همه چیزو برای خودت کنی شوهرت و بگیری تو مشتت باور کن هیچ کردی با زود عصبانی شدن و جوابشو پس دادن و هر چی بگه سریع دهن به دهن کنی درست نشده شوهر تو هم نمیشه ولی با سیاست جواب میده 

حتی دست بزن شم خوب میشه...

چه عصبی هستین جفتتون

خب من خیلی زود از کوره درمیرم و شوهرمم همون موقع بدتر میکنه منم بد تر میشم اونم اتیش میندازه تو دعوا 

وقتایی که دعوا میشه کارایی که من متنفرمو انجام میده 

دقیقا دست میزاره رو نقطه ضعفام