2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم ننت تو رو پس انداخته کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5020 بازدید | 136 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید با شما رفتارش بد باشه ولی اون طفل معصوم رو چرا اذیت میکنه حق نداره اونو تنها توی اتاق بزاره بچه ...

نه تا اخلافش خوبه که خوبه ولی وقتی قاطی کنه همینجوری میکنه از دیشبم اون بیچاره رو میگه باید تنها بخوابه اخه هنوزچندماهشه مجبورم هی برم اون اتاق شبر درست کنم براش دوباره بیام 

اولین بار چی شد که زد؟میشه بگی لطفا

اولین بار واسه اینکه میگف تو الکی بهمن گیری و گیر میدیو از این چرتو پرتا میگف طاقتمو تموم کردی بعدش قسم خورد اشتباه ک ردم بار اول و اخرم بود که زدمت ولی الان دیگه نه عادتش شد 

خیلی پیچیده اش کردی و الکی داری زندگیت رو خراب می کنیهمسر من با نوزاد یک روزه ام اومدم خونه دست منو ...

اون نی نی اتاق جدا داره ولی هب باید شیر درست کنم هی برم بیام همش تو رفتو امد باشم 

اون نی نی اتاق جدا داره ولی هب باید شیر درست کنم هی برم بیام همش تو رفتو امد باشم

عزیزم بچه داری سخته دیگه شما ک سه تا مسئولیت هم دارید دیگه سخت تر پس باید طوری برنامه ریزی کنید ک درکنار رسیدگی به خودتون همسرتون کارتون بچه اتون تعادل و آرامش رو هم برقرار کنید