2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم ننت تو رو پس انداخته کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5024 بازدید | 136 پست

بچه ت چندماهشه؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

به خدا خسته و روانیم کرده امروزم سرکار نرفتم نشستم خونه فقط گریه کردم حالا از سرکار اومده بود غذا گر ...

عزیزم شما هم رفتارهات کنترل نشده است 

البته بهت حق میدم 

هر روز قهوه بخور کمی آروم بشی 

من همین کار میکنم بچم کوچیکه 

بچه را بینتون نگذار 

عادتش بده تو تخت کنار مادر بخوابه 

بعدم هر چند وقت یکبار رابطه برقرار کن 

سعی کن کارهای خونه رو کمتر انجام بدی 

کمکی بگیری 

غذای آماده بگیری 

که انرژی داشته باشی 

تو روز بیشتر بخوابی 

که شب هم چند وقت یکبار رابطه داشته باشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصری خبدرسته کتک زده و این کارش قابل قبول نیست اما خب اون ب زبون بی زبونی گفته ب منم محبت کنهمسرمنم ...

😐😐😐😐😐😐🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

شاید شما از بچه داری خسته شدی. یعنی فشار روت هست.ولی رابطه برا اقایون خیلی مهمه. نتیجه ش هم برمیگرده ...

یعنی یه حییون بی درک که شعور نداره رو زن باید تحمل کنه ‌.انقد کوتاه اومدیم اینکارارو میکنن .زن تو این وضعیت باید حمایت بشه نه اینکه جور یه خر نفهم رو هم بکشه

شاید با شما رفتارش بد باشه ولی اون طفل معصوم رو چرا اذیت میکنه حق نداره اونو تنها توی اتاق بزاره بچه باید کنار مادرش بزرگ بشه منی که از همون نوزادی کنارم خوابوندم الانم بزرگ شدن بزارم کنارم میخوابن 

تو خیلی بد دهنی سعی کن رو لحنت کار کنی و اقتدار مردت رو حفظ کنی وقتی اقتدار مردت رو با این حرف ها میشکنی باید توقع چک خوردن هم داشته باشی عزیزم... سعی کن مقابلش بی احترامی نکنی با زبون رفتار اشتباهش رو بهش بفهمون

خیلی پیچیده اش کردی و الکی داری زندگیت رو خراب می کنی

همسر من با نوزاد یک روزه ام اومدم خونه دست منو ول نمی کرد اصلا دوست نداشت من نگاهم رو از ازش بگیرم ی وقت بیشتر به بچه ام توجه کنم.فهمیدم داره حسودی می کنه.بعد چرا نی نی رو تخت نمی گیری کنار خودتون ولی جدا بخوابونی.الان خارجی ها رو ببین نی نی ها اتاق جدا دارن.بعد شما وسط خودتون می خوابونی؟؟؟ حق بهش بده خب هم مرد هست هم نیاز داره هم توجه می خواد 

بچه جای خودش به وقتش همسر هم جای خودش.

اوه اوه خیلی تند رفتی یواش بابا

مردا زبون عذرخواهی ندارن وقتی غذا گرفته میگه بیا بخور یعنی ببخشید اگر میرفتی جلو میخوردی شب تو رخت خواب از دلت درمی‌آورد تمام این همه دعوا نداره اگر شوهرت گرم مزاجه تو باید تامینش کنی میتونی بچه رو بزاری تو اتاق خودتون برید جای دیگه کارتو بکنیب بخشید واضح میگم 

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆