2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم ننت تو رو پس انداخته کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5021 بازدید | 136 پست
ترنج جونم درخواستم رو قبول کن لطفا

سلام فداتشم خوبی

درخواست ندارم ازت ک

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به خدا دیوونم کرده دیگه الانم خبر مرگش نشسته پای تلویزیون فیلم میبینه خودش از سرکار میاد میخوابه بعد ...

وای چقد سخت

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام فداتشم خوبیدرخواست ندارم ازت ک

مرسی عزیزم

چرا من که بهت دادم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

مرسی عزیزمچرا من که بهت دادم

صبرکن من درخواست میدم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مرسی عزیزمچرا من که بهت دادم

میگه شما با این کاربر دوست هستید 😁

مرخصی زایمان استفاده نمی کنی ؟قبل از بچه هم اینقدر اهل کل کل کردن باهاش بودی ؟

من عصبانی بشم دیگه قاطی میکنم یهو و همیشه یکی اون بگه من صدتا جوابشو میدم چون اون میزنه من زورم بهش نمیرسه فحش میدم اونم لج میکنه بد تر میزنه 

میگه شما با این کاربر دوست هستید 😁

قبلا قبول کرده بودی یادم نبود😅

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

یعنی متاسفم براتون .چراازحقت دفاع نمبکنی فردا میری کلانتری نامه پزشکی قانونی میگیری ازش شکایت میکنی دفه بعد ازین گوها نخوره غلطکرده دست بلند کرده حییون یبار سرهنگ کلانتری ببینه میرینه به خودش و‌اون ننه گوهش که اینو پس انداخته.اینکار بکن واصلا نترس