2777
2789
عنوان

شوهرم سفارش قرمه سبزی داده

352 بازدید | 19 پست

من بچه ده ماهه دارم ک همه جا دنبالمه امروز صبح زود آشپزی میکردم ک بعد برم سرکار 

بچم وسط اشپزخونه بود ب سرعت نور یهو اومده بود پشت سرمن

شانس آوردم نیافتاده رو سرش

والله بخاطر شکم شوهر میترسم خدای نکرده زبونم لال اتفاقی بیافته

حالا عصری شوهرم رفته بیرون 

پیام داده برا ناهار فردا قورمه سبزی بپز

خدایی چطور با بچه اینقد شیطون و چسبونک همش غذا بپزم

از ناهار امروز کلی ابگوشت داریم 

شوهرم میگه من دیگه دوباره ابگوشت نمیخورم

چ شوهر بی درکی بگو هرروز هر روز غذای اشرافی ک نمیشه خورد روزایی هس شوهر برا شب نون پنیر میخوره میخوابه

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو پس عزیزم بی زحمت برا فردا از بیرون قورمه بیار، بچه اذیت می‌کنه میترسم برم سراغ غذا و طوریش بشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چه پررو شمام شاغلید پس یه روز درمیون نوبتی آشپزی رو به عهده بگیرید

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
چ شوهر بی درکی بگو هرروز هر روز غذای اشرافی ک نمیشه خورد روزایی هس شوهر برا شب نون پنیر میخوره میخوا ...

شبا خدایی کاری نداره حتی شیر هم میخ‌وره ناهار توقع داره😕😕

شبا خدایی کاری نداره حتی شیر هم میخ‌وره ناهار توقع داره😕😕

بازم هر روز هروز شما شاغلین سختته با بچه کوچیک در هفته سه روزشو غذا برنجی برار بقیش غذای نونی ساده مثله کوکو دو پیازع

مسئولیت بچه و کارای خونه وقتی شما شاغلید با ایشونم هست.

نمیشه شما تنهایی به دوش بکشید!

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بازم هر روز هروز شما شاغلین سختته با بچه کوچیک در هفته سه روزشو غذا برنجی برار بقیش غذای نونی ساده م ...

لامصب میگه تخم مرغ ظاهرا نمیتونه بخوره کوکو هروقت ظهر پختم میگه بهم نمیسازه😫

لامصب میگه تخم مرغ ظاهرا نمیتونه بخوره کوکو هروقت ظهر پختم میگه بهم نمیسازه😫

هوفف بد غذاس .خوب سه روزشو خودت بپز سه چهارروز غذا سفارشی بگیرین