2777
2789
عنوان

چرا با اینکه نامزدم منو نخواست ولی من پشیمونم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 140 پست
اخه مطلقه شدم🥲 حس میکنم آدمایی خوبی سمتم نمیان بخاطر این عقد ناموفق

اصلا اینطوری نیست. دوستم تو عقد جدا شد سال بعدش ازدواج کرد با یک پسر خوب. الان بچه دارن

تازه اون ۱ سال عقد بود تو فقط ۱ ماه بودی

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

اصلا اینطوری نیست. دوستم تو عقد جدا شد سال بعدش ازدواج کرد با یک پسر خوب. الان بچه دارنتازه اون ۱ سا ...

ممنون بحاطر دلداریت عزیزم...

امیدوارم خدا جبران کنه خیلی سختمه 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه فرفی داره همه میدونن عقد بودم 🥲فردا میرم عوضش کنم

اگه باکره باشی هیچ فرقی با مجرد نداری. اصلا خودتو مطلقه ندون. یه دختره تو همین نی نی سایت تو عقد جدا شده بود ولی باکره نبود. میگفت همه خواستگارام میرن چون فوکوس میکنند رو بکارت

بعدشم روزی دست خداست. خیلیا مطلقه بودن و با پسرمجرد ازدواج کردن. تو که دیگه عقدکرده بودی

اگه باکره باشی هیچ فرقی با مجرد نداری. اصلا خودتو مطلقه ندون. یه دختره تو همین نی نی سایت تو عقد جدا ...

درسته توکل به خدا . فقط میخوام تموم شن این روزا ، حالمو بهم میزنه 

همش قهر میکردالان ک کلا هیج وقت نیسا یا تنها میره سفر با رفیقاشاصلا خونه نیست با ما هیج جا نمیاد😭😭 ...

بازم خداروشکر گن مومن و مذهبیه

شوهر من هم قهرو هم بی دین و ایمون و بی نماز

با اینکه خودم نماز میخونم و اونم تو دوران آشنایی دروغکی گفت میخونم ولی ۱ ماه بعد از عقد فهمیدم اصلا اهل نماز و روزه نیست

خداروشکر ولی انقد گفته مقصری عذاب وجدا میگیرم میگم چرا زندگیمو خودم خراب کردم

تو باید با یک پسر ۲۶ ساله جوان و خوشگل ازدواج کنی. اونو ولش کن بره

گور بابای بعضیا😂

پیش بسوی بعدیا😍

عزیزم🥲 خیلی سخته قهرو بودن بخصوص اگه از درون احساسی و نیاز به محبت داشته باشی مثل من

همه دخترا این احساس رو دارن. طبیعیه. مطمئن باش یک پسر خوب برات پیدا میشه که روزی ۱۰ بار بهت زنگ بزنه نه اینکه ۴ ماه ولت کنه

دخترم مهریه هم ۴۰۰ تومن داد ۵۰ میلون دادم به وکیل گم و گور شده بود جلو نمیومد مجبور شدم وکیل بگیرم ت ...

انگشتر و سرویس طلا رو پس دادی؟ حلقه چی؟

دخترم مهریه هم ۴۰۰ تومن داد ۵۰ میلون دادم به وکیل گم و گور شده بود جلو نمیومد مجبور شدم وکیل بگیرم ت ...

مگه توافقی جدا نشدی؟ پس چجوری وکیل انقدر گرون گرفته؟

بآور کن چند بارم گریه کردم چرا انقد سردی چرا منو نمیبینی . برگشت بهم گفت یکسال دیگه عادت میکنی به بی ...

اصلا آدم عادت نمیکنه. مامان من هنوز بعد از ۳۰ سال زندگی مشترک نیاز به توجه شوهرش داره

تو باید با یک پسر ۲۶ ساله جوان و خوشگل ازدواج کنی. اونو ولش کن برهگور بابای بعضیا😂پیش بسوی بعدیا😍

😅😅

راستش یه خواستگار داشتم همزمان با این مردک .. مامانم گفت بیا اینو ول کن با این پسره آشنا شو گفتم نه مامان من باهاش حرف زدم اون منو دوست داره نمیتونم بهش خیانت کنم .. دقیقا خودش بعد عقد ولم کرد 

همه دخترا این احساس رو دارن. طبیعیه. مطمئن باش یک پسر خوب برات پیدا میشه که روزی ۱۰ بار بهت زنگ بزنه ...

🥹🥹🥹

کاش این حرفت به حقیقت پیونده.. حالم اصلا روبراه نیست این روزا حس میکنم لهم کردن 

😂😂😂 وای ذهنم منحرف شدمیگه خواهرام به من چشم و بله میگن تو هم باید هر چی‌میگم همون جوری باشی منم گ ...

حتی اگر ضامنش میشدی هم ولت میکرد‌. تازه اونجوری زبونشم دراز بود که اگر مهریه بخوای باید قسطامو تو بدی

انگشتر و سرویس طلا رو پس دادی؟ حلقه چی؟

نه ففط قرار شد حلقه بخت رو تعویض کنیم توسط وکیلم . بردم دادم وکیل ولی هنوز نیومده تعویض کنه 

مگه توافقی جدا نشدی؟ پس چجوری وکیل انقدر گرون گرفته؟

۲۰ تومن واسه توافقی بود. بعدش که جلو نیومد طلاق بده وکیل گفت اموالشو توقیف کنیم واسه همین توقیف کردن و اینا ۳۰ تومن اضافه گرفت.