2777
2789
عنوان

چرا با اینکه نامزدم منو نخواست ولی من پشیمونم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 140 پست
اصلا آدم عادت نمیکنه. مامان من هنوز بعد از ۳۰ سال زندگی مشترک نیاز به توجه شوهرش داره

درسته

امروز دخترخالم با شوهرش دعواش شده بود شوهرش هم یکم شبیه نامزد سابق منه.. دخترخالم رفت خونش دوباره 

منم خودمو سرزنش میکنم میگم جرا منم مثل دخترای دیگه صبوری نکردم و اعتراض کردم فقط .. با خودم میگم همه مشکل دارن با شوهرشون من چرا کوتاه نیومدم اون مغرور بود من کوتاه میومدم خب 🥲

ذهنم داغ کرده دیگه درست و غلط رو تشخیص نمیدم

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
آخه خودمو مقصر میدونم . راستش بعد از بله برون گریه کرد و چند روزی نیومد بریم عقد رو ثبت کنیم تو محضر ...

وقتی اون نمیومد برای ثبت ازدواج چرا ادامه دادید؟

تو بله برون صیغه هم خوندید؟

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اون نمیومد برای ثبت ازدواج چرا ادامه دادید؟تو بله برون صیغه هم خوندید؟

صیه دائم خونده بودیم. فقط ثبت محضری مونده بود

اگه میگفت نمیخوامت ادامه نمی‌دادم.. گفت یه مشکل دیگه برام پیش اومده بود حل شد منم باور کردم 

نه ففط قرار شد حلقه بخت رو تعویض کنیم توسط وکیلم . بردم دادم وکیل ولی هنوز نیومده تعویض کنه

خوبه بازم چیزی گیرت اومده.  حقشه ضرر کرده

اون هم ضرر آبرویی کرده هم ضرر مالی

ولی شما حداقل از نظر مالی نفع کردی

ان شاءالله با یک پسر خوب همسن خودت ازدواج میکنی این اتفاقات تلخ رو کامل فراموش میکنی عزیزم

خوبه بازم چیزی گیرت اومده. حقشه ضرر کردهاون هم ضرر آبرویی کرده هم ضرر مالیولی شما حداقل از نظر مالی ...

مرسی گلم❤️🌷

درستهامروز دخترخالم با شوهرش دعواش شده بود شوهرش هم یکم شبیه نامزد سابق منه.. دخترخالم رفت خونش دوبا ...

اتفاقا خیلیم کوتاه اومدی. ولی نتیجه نداد

خودت میگی براش گریه میکردی و میگفتی بهم محبت کن ولی بازم به هیچ صراطی مستقیم نبود

مطمئن باش شوهر دخترخالت در این حد افتضاح نبوده که ادامه داده وگرنه اونم جدا میشد. یا اینکه ادامه میداد و سلامتی و زیبایی خودشو از دست میداد از شدت حرص و جوش

ولی تو خودتو راحت کردی. بهترین کارو کردی وگرنه تا سال دیگه موهات سفید میشد تو اوج جوانی