2777
2789
عنوان

چرا با اینکه نامزدم منو نخواست ولی من پشیمونم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 140 پست
مقصر تو بودي ك قاتي لوس بازي و ننر بازياش نشدي بخاطر اين ميگهبره گمشه زندگي با اين مردا عذابه معلوم ...

بآور کن چند بارم گریه کردم چرا انقد سردی چرا منو نمیبینی . برگشت بهم گفت یکسال دیگه عادت میکنی به بی محبتی 😐 گفتم من واقعا نیاز به محبت دارم نمیتونم ولی گفت عادت میکنی عوصش پول داری خونه داری 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بره گمشه بابا.. چون ضامنش نشدی جلو سگ باید بندازنت 🤬🤬اونجا جرر بده بنداره جلو سگ. سگ تف میکنه تو ...

گفت تو دختر کدوم سگی هستی آخه بهت توجه کنم 🥲 من با شنیدن این حرفا بازم چند ماه صبر کردم تا بیاد ولی نشد 

گفت تو دختر کدوم سگی هستی آخه بهت توجه کنم 🥲 من با شنیدن این حرفا بازم چند ماه صبر کردم تا بیاد ولی ...

بره گمشه بابا قرمساق سگ پدر معلوم نیست با پول کی این همه مال و منال بهم زده بوده ـ. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

میگفتی زارتتت. اونجات از طلاست 🤣🤣🤣🤣🤬

😂😂😂 وای ذهنم منحرف شد

میگه خواهرام به من چشم و بله میگن تو هم باید هر چی‌میگم همون جوری باشی منم گفتم الکی به کسی چشم نمیگم 

خواهراش گفتن لیاقت تو بالاتره . چون خیلی پولداره فک کرد خیلی خاصه . داداشش هی میگفت وکیل ها به داداش ...

اسی مگه چکاره بود ؟

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

بآور کن چند بارم گریه کردم چرا انقد سردی چرا منو نمیبینی . برگشت بهم گفت یکسال دیگه عادت میکنی به بی ...

قبل از اينكه ضامن خاسته بود اينا رو ميكفت يا بعدش

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

عزیزم حتما حکمتی بوده فقط وفقط سعی کن باخدا ارتباطت بیشترشه نمازت حتما سروقت بخون وهرروز ازخدا بزبان ...

🥹🥹 خیلی وقته از خدا دور شدم شاید بخاطر همین افتادم تو چاه 

اها يادمه تو رو برا عيد هم سراغت نگرفت؟بهت گفتم بذار بعد عيد شايد برا عيد اومدن ولي ظاهرا نيومدن

نه نیومد حتی قبل عید مادرش میگفته که پسرم طلاقش میده 

بآور کن چند بارم گریه کردم چرا انقد سردی چرا منو نمیبینی . برگشت بهم گفت یکسال دیگه عادت میکنی به بی ...

یا خدا این کی بوده دیگه بخدا باید خیرات پخش کنی از دست این راحت شدی

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...