2777
2789
عنوان

چرا با اینکه نامزدم منو نخواست ولی من پشیمونم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 140 پست
🥹🥹 ممنون عزیزم خیلی وقته خدا یادم رفته. من قبلا نماز اول وقت میخوندم ترک کردم دوباره برمیگردم سمت ...

برگرد صدبار توبه شکستی بازآ... این درگه ما درگه نومیدی نیس.... چاره همه دردها فقط وفقط دوستی باخداس التماس دعا عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگرد صدبار توبه شکستی بازآ... این درگه ما درگه نومیدی نیس.... چاره همه دردها فقط وفقط دوستی باخداس ...

ممنون که یادم انداختی 🫂❤️ 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

عزیزم اینقدر بهش فکر نکن وخودتواذیت نکن،اون ادم نرمالی نبوده حتی خانوادش،برا اون وامم که میخواسته ضامنش بشی حتما برات نقشه ای داشته خداروشکر که خام حرفاش نشدی وخداروشکر که جدا شدی،انشاءالله یک بخت خوب وعالی نصیبت بشه،برگرد بخدا وتوکل کن بخودش وبسپار بخود خدا

😂😂 حس میکردم تو ذهنش فکر میکنه که ای بابا حیف شدم منو هم بخاطر موقعیتم گرفته

ارب

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عزیزم اینقدر بهش فکر نکن وخودتواذیت نکن،اون ادم نرمالی نبوده حتی خانوادش،برا اون وامم که میخواسته ضا ...

آخه خودمو مقصر میدونم . راستش بعد از بله برون گریه کرد و چند روزی نیومد بریم عقد رو ثبت کنیم تو محضر . منم تو اون چنو روز نابود شدم رسما 

خلاصه اومد ولی من ته دلم ترسیدم از این گریه کردنش و رفتارای بد خواهراش تو جشنم برای همین دم محضر گریه کردم و گفتم نمیخوام عقد کنم و از ماشینش پیاده شدم و رفتم ماشین خودمون. ولی بعدش خانوادم گفتن باید عقد کنی منم رفتم عقد کردم . نامزدم اون اتفاق رو ول نکرد و گفت دیگه برام تموم شدی 🥲 خیلی ناراحتم کاش اون کارو نمیکردم . اون همه جوره بهم توهین کرد ، خواهراش تو جشنم فامیلامو از جلوی دوربین زدن کنار ، خودش فامیلامو از خونه بیرون کرد شب جشن ولی من بازم به دل نگرفتم ولی اون کاری که دم محضر کردم رو ول نکرد و آخرش بعد یکماه طلاق شد . من مقصرم مگه نه 🥲

آخه خودمو مقصر میدونم . راستش بعد از بله برون گریه کرد و چند روزی نیومد بریم عقد رو ثبت کنیم تو محضر ...

شما هیچ مقصر نیستی، اون اقا باخانوادش چقدر بهتون بی احترامی کردن، کاش همون موقع عقدتو بهم زده بودی،ببین حتی اگه به فرض هم مقصر بودی واون وخانوادش بی تقصیر، باید بهت فرصت میدادن اگه اون اقا دوستت داشت باید بخاطرت هم فرصت میداد هم میومد دنبالت نه که بره ودیگه خبری از خودش وخانوادش نشه، ترو خدا دیگه فکر نکن مقصری اون فقط میخواد بهت عذاب وجدان بده

شما هیچ مقصر نیستی، اون اقا باخانوادش چقدر بهتون بی احترامی کردن، کاش همون موقع عقدتو بهم زده بودی،ب ...

ممنون عزیزم راست میگی 

اون گفت سر یه جیز دیگه گریه کردم برای همین رفتم و عقد کردم . لعنت به من ولی واقعا از دست من کاری برنیومد انگار بی اراده بودم اون موقع 

عزیزم شمام مثل دختر خودم دعا میکنم اول خدا بهت ارامش بده بعدم انشاءالله یکنفر سر راهت قرار بگیره که طعم واقعی خوشبختی رو بچشی وهزار بار خداروشکر کنی که از دست همچین ادمی خلاص شدی

عزیزم شمام مثل دختر خودم دعا میکنم اول خدا بهت ارامش بده بعدم انشاءالله یکنفر سر راهت قرار بگیره که ...

ممنونم ❤️🫂

سه تا ماشینش و خونش توقیف بود باید میداد . اگر پافشاری میکردم باید بیشترم میداد ولی چون آدم خطرناکی ...

همینم خیلی خوبه‌گرفتی 

برو عشق و حال کن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

چرا اینطوری کرد یعنی دوستت نداشت؟ عجیبه واقعا

اره خیلی عجیبه انقد عجیبه که روزی هزار بار کنکاش میکنم ببینم چیشد چطوری شد. مگه میشه همون اول عقد پشیمون بشی . البته میگن خواهراش سردش کردن گفتن لیاقتت بالاست ولش کن 

میترسم بازم ازدواج کنم بازم ترکم کنن

خب این دفعه بیشتر آشنا شو. خداروشکر کن تجربه به دست آوردی. ۳۰ سال دیگه برا دخترت این اشتباهو تکرار نمیکنی

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام