2777
2789
عنوان

لطفا حمایتم کنین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 24 پست
برا چی باید اینا رو که عین قارچ دارن رشدی میکنن حمایت کنیم ؟ با شمام کسایی ک گفتین فالو میکنیم یه نگ ...

همه مثل هم نیستن خیلی از بلاگرا هم حمایت گرن هم کمک میکنن به پیشرفت حالا شما یه عده رو دیدی قرار نیست جمع ببندی که گلم همه جا خوب و بد هست

اونایی که شاخن تکلیفشون روشنه ولی یه جوون که میخواد یه راهی پیدا کنه کمکش میکنیم دلیل نمیشه از همه ت ...

دقیقا 

ما که از شرایطش خبر نداریم 

تو این زمونه که گرگ زیاده بیرون ، چرا از یه دختر بخوایم برن بیرون خدمه و کارگر بشن 

البته خدمه کارگر هم خیلی محترم هستن ، احترام زیادی قائل هستم ، ولی خدا میدونه چقدرشون تو این راه آسیب های جبران ناپذیری دیدن

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا چی باید اینا رو که عین قارچ دارن رشدی میکنن حمایت کنیم ؟ با شمام کسایی ک گفتین فالو میکنیم یه نگ ...

ببخشید میخوای فالو نکنی بگو نمیکنم نیاز نیس هرچی دلت میخواد بگی شاید یکی جهت سرگرمی این کارو انجام میده شما از کجا میدونی بخاطر پوله

همه شون مثل همن این راه راه مفت خوریه خودتون میدونید

یه سوال دارم 

الان خدمت شما به جامعه چی هست که اینجوری میگین؟!

شاغل هستید ، یا به قول خودتون ....🙄

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

دقیقا ما که از شرایطش خبر نداریم تو این زمونه که گرگ زیاده بیرون ، چرا از یه دختر بخوایم برن بیرون خ ...

آخه خیلی هاشونم با زحمت به جایی رسیدن حالا کار به اونایی که با دروغ و کلاهبرداری و دلقک بازی دارن کار میکنن ندارم،ولی خیلیا بلاگر لایف استایلن و خیلی چیزا یاد میدن