2777
2789
عنوان

لطفا حمایتم کنین🥺

96 بازدید | 24 پست

سلام ابجیا

دوستم توی اینستا تازه پیج زده و کار بلاگری رو شروع کرده نیاز به حمایت داره میشه این پیجو فالو کنین

@negar_lifee_

هرکی فالو کرد بگه که من با پیج خودم شاتش کنم 

حمایت کنین یکم زیاد بشن فالووراش گناه داره

خیلی نا امید شده کلا میخواد پیجشو پاک کنه من بزور جلوشو گرفتم بهش قول دادم کمکش کنم

به هرراهی دارم میزنم ک بتونم یه کمکی بهش بکنم 

وصل شم فالو میکنم 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خوب ابجی خیلی دوست داره بلاگری رو

خب اگر دوست داره ادامه بده

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

برا چی باید اینا رو که عین قارچ دارن رشدی میکنن حمایت کنیم ؟ با شمام کسایی ک گفتین فالو میکنیم یه نگاه به بچه هاتون کنید یه نگاه به نوجوونا کنید نسل اینده داره تباه میشه همه دنبال پول مفت بلاگری هستن هیچکس دنبال درست و پیشرفت نیست کیا قراره اینده این مملکتو بسازن؟ بچه هایی که میانگین نمراتشون ۹ تا ۱۳؟ بچه هایی که چشمشون به اینه بلاگر بشن پول مفت در بایرن ؟ کی میخواید اگاه بشید و دست از حمایت این مفتخورا که حتی تبلیغاتشونم سودی به حال انلاین شاپا نداره بردارید ؟ ها؟ کی قراره مردم این مملکت درست بشن ؟کی قراره کشورمونو به دست خودمون اباد کنیم؟ تا درست نشیم نمیشه از ماست که بر ماست اونا میخوان ما تو جهل باشیم و ماهم داریم به خواسته شون عمل میکنیم 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

برا چی باید اینا رو که عین قارچ دارن رشدی میکنن حمایت کنیم ؟ با شمام کسایی ک گفتین فالو میکنیم یه نگ ...

عزیزم من با بعضی بلاگر های عوضی مفت خور کاری ندارم 

ولی کسی که میبینه هیچ جای پیشرفت نداره جز غیر این راه ، نمیتونه کاری کنه ، چرا تو این اوضاع اقتصادی حمایتش نکنم ؟

ترجیح میدم از آدمای پاک و بی حاشیه حمایت کنم تا به طور برابر بشه اوضاع تا یه بلاگر که به خاطر گند و کثافت کاری هاش معروف شده

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

برا چی باید اینا رو که عین قارچ دارن رشدی میکنن حمایت کنیم ؟ با شمام کسایی ک گفتین فالو میکنیم یه نگ ...

اونایی که شاخن تکلیفشون روشنه ولی یه جوون که میخواد یه راهی پیدا کنه کمکش میکنیم دلیل نمیشه از همه توقع داشته باشیم که کاری کنن یا نکنن که ما میپسندیم

اونایی که شاخن تکلیفشون روشنه ولی یه جوون که میخواد یه راهی پیدا کنه کمکش میکنیم دلیل نمیشه از همه ت ...

همه شون مثل همن این راه راه مفت خوریه خودتون میدونید 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴