2777
2789
عنوان

کنکور ریاضی به جای تجربی دوستان نظرتون رو بگید بهم اگه تجربه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 23 پست
اخه دبیری خیلی محدودیت داره ، من فکرای بزرگ تو ذهنمه ، ولی خب میترسم ، نمیدونم واقعا ، و دبیری ادم ا ...

زندگی خودته خودت سبک سنگین کن من جات باشم تو ایران خیلی آرمانی فکر نمیکنم مگه بخوای مهاجرت کنی یکی از اقوام با دکتری فیزیک اتمی امسال مهاجرت کرد رفت 

به لحاط درآمدم میتونی کلاس خصوصی برداری و بری تو فیلد کنکور

بازم هرطور خودت میدونی درسته

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
😭😭 الان این همه داره صنعت هوش مصنوعی و رباتیک پسشرقت میکنه ، اونوقت چرا همه میگن بیکاری؟؟؟؟ الان د ...

بازم عزیزم هر چی که به صلاحته امیدوارم موفق باشی چیزی که می دونم همینه که بازار کار ریاضی خرابه از طرفی حتی ظرفیت پذیرش دبیری هاش هم کمنر از رشته های دیگه هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی خودته خودت سبک سنگین کن من جات باشم تو ایران خیلی آرمانی فکر نمیکنم مگه بخوای مهاجرت کنی یکی ا ...

میدونم تووایران این موقعیته برای همین میترسم و پرسیدم ، وگرنه بدون پرسیدن میرفتم تو چیزی که فکر میکنم واسه من هست

بازم عزیزم هر چی که به صلاحته امیدوارم موفق باشی چیزی که می دونم همینه که بازار کار ریاضی خرابه از ط ...

دبیری که چه عرض کنم ، اونقدر اومدن از استخدامی گرفتن که پارسال تجربی تو یکی استانا اصلاااااا دبیری نداشت ، فقط ابتدایی

میدونم تووایران این موقعیته برای همین میترسم و پرسیدم ، وگرنه بدون پرسیدن میرفتم تو چیزی که فکر میکن ...

بنظرم به دبیری فیزیک فکر کن میگن ارشد دبیری ها هم اومده آرمانی فکر نکن موفق باشی

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
دبیری که چه عرض کنم ، اونقدر اومدن از استخدامی گرفتن که پارسال تجربی تو یکی استانا اصلاااااا دبیری ن ...

آره منم منظورم دقیقا همینه که چون ظرفیت دبیری محدوده حتی اگه دبیری هم قبول نشدی تو اگه رشته تجربی بخونی حداقل می تونی بری رشته ای که بازار کارش خوب هست اگه ریک کردی و رفتی ریاضی قبلش آمار ظرفیت دبیری استانتون و شهرتون رو تو رشته خودت دربیار بعد تصمیم بگیر

عزیزدلم من تجربه ی خودمو میگم 

کی گفته رشته ی ریاضی و فیزیک کار نداره؟

اتفاقا بازار کار قسمت مهندسی کامپیوتر علوم کامپیوتر و ....اگر توش وارد باشی خوبه 

قسمت های دیگه هم بازار کار یک مقدار داره ولی خیلی کمتر 

اگر به ریاضی علاقه داری علوم کامپیوتر گزینه ی خیلی مناسبی ممکنه باشه 

البته این رشته اینطور هست که دانشگاه به تنهایی چیزی که لازمت هست رو یادت نمی‌ده 

چیزای دیگه هم باید یاد بگیری ولی بازم اینطور نبست که بگیم بازار کارش بده

عزیزدلم من تجربه ی خودمو میگم کی گفته رشته ی ریاضی و فیزیک کار نداره؟اتفاقا بازار کار قسمت مهندسی کا ...

رشته مهندسی هوافضا ؟؟ و مکانیک اگه سمت رباتیک و اینا بره چطور؟