2777
2789

سلام کار دکتر صفری جراح زیبایی بینی کرمان چطوره؟  کسی پیشش عمل کرده راضی هستید؟  خواهشا راهنمایی کنید یک دگتر خوب و باتجربه که بیماراش راضی باشن تو کرمان معرفی کنید؟  راسته میگن دکتر صفری خیلی طبیعی عمل می کنه بعد از مدتی برمی گرده؟ بینی گوشیتی بعد از چند وقت به حالت قبل برمی گرده؟ درسته؟ 

دکتر صفری بدقوله یا نه؟  یکی می گفت دیر به دیر عمل می کنه کسی پیشش عمل کرده زودتریم نوبت بعد از ویزیت کی داده؟  

من  یکساله ک عمل کردم پیش همین دکتر 

نیمه فانتزی عمل کردم

الانم قوس و اینا داره ولی خب نسبت ب اوایل عمل طبیعی تر شده

بینی گوشتی رو پیش هرکسی عمل کنی بعد از هفت هشت سال کم کم برمیگرده ولی مثل بینی اول نمیشه

من از بینیم راضیم

ولی اگه برگردم عقب میرم تهران عمل میکنم چون کلوملای بینیم اومده پایین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من میگه کرمان عمل نکنگوشتی ک اصلاااکرمان عمل نکن...بینی گوشتی ک طبیعی دربیارن اصلا عمل نکنی خی ...

تهران جایی و کسی ندارم سخته سرکارم چجوری برم تهران تحقیق کنم کی خوبه یک عالمه دکتر هست شما دکتر باتحربه تو تهران سراغ دارین؟ 0

من یکساله ک عمل کردم پیش همین دکتر نیمه فانتزی عمل کردمالانم قوس و اینا داره ولی خب نسبت ب اوایل عم ...

ممنون تهران دکتر خوب کی سراغ دارین؟  یعنی دیگه دکتر خوب  تو کرمان نداریم؟  الان مشکل تنفسی ندارین؟  من نوک بینیم گوشتیه و افتادگی داره ولی بالاترش پل بینیم استخوانیه و انحراف و قوز داره منشکل تنفسی دارم تهران باید بعد از عمل هر ماه بریم پیش دکتر معاینه بشیم و چسب عوض کنه؟  میشه فقط یک بار رفت تهران برای عمل دیگه بعدش نرفت؟ بعد از عمل شما هر ماه می رفتید پیش دکتر برای معاینه و تعویض چسب؟   خیلی  وسواس دارم و دوست دارم فقط یک بار عمل کنن و کارم به ترمیم نرسه هر روز هم سرکارم فقط میتونم یک ماه تو تیر یا مراداد مرخصی بگیرم کدوم دکتر خوب تو تهران الان نوبت میده؟  چجوری تحقیق کنم دکتر خوببه یا نه یک عالمه دکتر تو تهرون هست وقت نمی کنم برم جکار کنم به عکس پیج هم نمیشه اعتماد کرد  حیرون شدم باورتون میشه نزدیک ۱٠ سال دنبال دکتر می گردم شبا تمیتوتم بخوابم مهم مشکل تنفسی هم ظاهری دادم ببخشید این قدر سوال می پرسم خدا خیرتون بده ممنون میشم راهتمایی کنید

ممنون تهران دکتر خوب کی سراغ دارین؟ یعنی دیگه دکتر خوب تو کرمان نداریم؟ الان مشکل تنفسی ندارین؟ ...

دکتر الهه خرمی برای بینی های گوشتی خیلی قشنگه کارش

نه همون یک بار بری کافیه

نیلوفرتاری هم تهران هم زاهدان اونم عالیه

دکتر دشتی هم خوبه کارش تهران و زاهدان

ممنون تهران دکتر خوب کی سراغ دارین؟ یعنی دیگه دکتر خوب تو کرمان نداریم؟ الان مشکل تنفسی ندارین؟ ...

من از دکتر های تهران خبر ندارم باید خودتون تحقیق کنین ولی هر دکتری ک انتحاب کردین حتما برین توی مطبش و نمونه کارهاشو ببینید 

خیر مشکل تنفسی ندارم ولی دکتر از این بابت حواسشون جمع بود ک مشکلی ب وجود نیاد

نه نیازی نیست هر دفعه برین تهران

خودشون بهتون نحوه ی چسب زدن رو یاد میدن شاید هر ماه یا هر دوماه مجبور شین برین برای اینکه بینیتون رو چک کنن

من بعد از عملم یک هفته بعد رفتم ک نحوه ی چسب زدنو بهم گفتن دیگ تا ماه بعد نرفتم 

ببینید بینی گوشتی ب مرور زمان ب خاطز جاذبه و رشد گوشت بزرگتر میشه شما پیش هرکسی هم عمل کنین باز هم شاید بعد از ده سال نیاز ب ترمیم باشه 

راجب پیدا کردن دکتر هم راستش اطلاع ندازم بالاخره باید از دوستان و آشنایان یا داخل همین سایت بپرسید

سلام شما پیش دکتر گدری عمل کردین؟ راضی هستین؟ کار ایشون بهتره یا دکتر صفری؟تابستون کرمانن یا تهران؟ ...

میشناسمشون قبلا یک سالی کمی بیشتر حتی کاراشونو زیاد از نزدیک دیدم بنظرم بهتره بیس کارش هم طبیعیه

الان خبر ندارم بیشتر تهرانه یا کرمان قبلا اخر هفته ها میرفت و برمیگشت نوبت مطبشم ک همیشه شلوغ بوده

تجربه من میگه کرمان عمل نکنگوشتی ک اصلاااکرمان عمل نکن...بینی گوشتی ک طبیعی دربیارن اصلا عمل نکنی خی ...

برا بینی استخونی قوزدار پیشنهادت کدوم دکتره ؟ تو کرمان

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍