2777
2789
عنوان

این کاربرای قدیمی که تاریخ عضویتشون خیلی قدیمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4701 بازدید | 333 پست
بله من ۸۸ هم دیدم

کاربری سال ۸۲ هم دیدم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم از ۸۸ تا ۹۲ اینا از ۹۸ که دست همه اومد

تا ۹۴ هم تقریبا زیاد نبود 

*چون اون زمان شهرزاد پخش میشد یادمه این تاریخو که اکثرا دسترسی نداشتن😂

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

نمیدونستم ی روز باکلاس ب حساب میام😂😂 تازه من از یکی دو سال قبلش آشنا بودم فقط عضو نبودم

منظور اسی کابرای دهه ۸۰ دوست عزیز😂

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
تا ۹۴ هم تقریبا زیاد نبود *چون اون زمان شهرزاد پخش میشد یادمه این تاریخو که اکثرا دسترسی نداشتن😂

درسته

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

کلا تاپیکای قدیمی بهتر بودن منم از سال ۱۳۹۹ بودم از وقتی دخترم به دنیا اومد فقط عضو نبودم الان که همش الکی هست 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

باکلاسای لعنت

منم تقریبا از سال98 99خواننده خاموش بودم چنبارم  عضوشدم انداختنم بیرون دوباره عضوشدم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چه فایده عزیز،جوسایت خیلی بدشده،من اولین کاربریم ۸۸بودحیف

حیف شدا البته که کاربری الانتونم قدیمی حساب میشه 

چون قبلنا انقدر هم کاربر مرد نبود فضاش بهتر بود بنظرم

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋