2777
2789
عنوان

هفته ای دو سه بار شام بیرون طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 112 پست
گفت شام ما امکان نداره شب شام برنج بخوریم اینه که من جز فست فود به چیز دیگه فکرم‌نمیره البته جگر چر ...

نه عزبزم کباب و‌جوجه و بیرون مزه اش از خونگی بهتره فقط باید رستوران خوب بری نه رستوران دوهزاری حتی پیتزا هم ببرون ترجیح میدم به خونه فقط غذاهای سنتی مثل قرمه و قیمه فسنجون خونگی رو‌دوست دارم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

هرکس سبک خودشو داره اما بنظر من واقعا زیاده

راجع‌ به سلامتشم بازم به نظر من هرچقدررر از جای مطمئن و گرونم بخری بازم به کیفیت خونگی نمیرسه..صددرصد موادش همیشه تازه نیست 

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یه دست جوجه برای یک نفر میشه ۲۰۰ تومن درصورتی که من با ۲۰۰ تومن برنج درست میکنم و نیم کیلو فیله مرغ می گیرم خودم میپزم برای ۴ نفر هم میشه سالم ترم هست 

هرکس سبک خودشو داره اما بنظر من واقعا زیادهراجع‌ به سلامتشم بازم به نظر من هرچقدررر از جای مطمئن و گ ...

مرغ و شده ۵ روزم تو اب نمک نگه میدارن که سالم بمونه و بو نگیره

200 که خوبه الآن یه رستوران بری که واقعا غذای سالم دستت بده حداقل نفری 500 _600 درمیاد حداقل

خوب دیگه من اسنپ گفتم نه والا رستوران های شهرمام نهایت غذارو ۳۰۰ بدن خوشمزه  وسالم هم هستن اره اگه بری رستوران  بالا شهر ممکنه هرغذایی ی میلیونم بگیره

خب داداشت خودش باید مدیریت کنه پول میاد تو دستش بده طلا یا سکه پس انداز کنه واقعا زندگیا سخت شده همش ...

خدا شاهده  که سعیم تو این هشت سال این بوده که ذره ای دخالت نکنم ولی داره زندگیشون بهم میریزه  یعنی چی تا آخر عمر یادش میمونه؟ خودش داره اقرار میکنه که

شما چیکار داری

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

یکی از دوستان میگفت برا دو نفر ۳ ملیون

راست میگه رستوران های معروف میشه آنقدر هزینه ولی خب اونا پول معروفیت هم میگیرن

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

خانم شما احیانا کارخونه داری چیزی هستی واسه ی رستوران سه میلیون؟ والا من میزنم اسنپ اکثر غذاهاشون ۲۰ ...

عزبزم آدرس بدم بری ببینی من دروغ نمیگم شما برو باغ رستوران های سمت فشم تو تهران علاوه بر محیط خیلی قشنگی که داره غذهاش زیر ۱تومان نبست کباب کوبیده اش ۷۰۰ هست که ارزون ترین غذاش هست هم قلیون داره هم سرویس چایی هم محیط سرسبزو خنک و آب ،،،، 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه عزبزم کباب و‌جوجه و بیرون مزه اش از خونگی بهتره فقط باید رستوران خوب بری نه رستوران دوهزاری حتی پ ...

مشخصه کباب خور نیستی عزیزم! آخه کوبیده خونگی کجا کوبیده پر از ناخالصی بیرون کجا؟؟؟؟ جوج هم همینطور

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

مرغ و شده ۵ روزم تو اب نمک نگه میدارن که سالم بمونه و بو نگیره

دقیقا اصلا محاله گوشت و مرغ سالم و ترتمیز دست مشتری بدن

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
خوب دیگه من اسنپ گفتم نه والا رستوران های شهرمام نهایت غذارو ۳۰۰ بدن خوشمزه وسالم هم هستن اره اگه ب ...

بله شهرستان ها قیمت ها پایین تره

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️