2777
2789
عنوان

هفته ای دو سه بار شام بیرون طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 112 پست

نرماله

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من زیاده ولی کاملا سلیقه ای هست شما دخالت نکن

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

خب داداشت خودش باید مدیریت کنه 

پول میاد تو دستش بده طلا یا سکه پس انداز کنه واقعا زندگیا سخت شده همش ولخرجی کنی بخدا آخرسال باید بزنی تو سر خودت درسته زن هم باید مدیریت کنه اما وقتی میبینه اینطوری هست خودش باید شروع کنه پس انداز کنه 

و یک چیزی به هیچ عنوان تو زندگی مشترک بقیه حتی داداشت مداخله نکن که آخر سر ادم بده میشی حتی اگه خیرشون میخوای 

فقط درحد اطلاع به داداشت بگو راه حل رو اما هیچ وقت نشنین با هم بد زنشو بهت بگه و تو نخواسته یه چیزی میگی باعث میشه تا آخر عمر تو ذهنش بمونه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

نباید دخالت کنی

ولی عموی همسرم همینطوری بود الان آه در بساط ندارن درگیر بیماری هم شده همسرش 

با اینکه شغل و خونه داشت الان هیجیییی ندارن خونشون عین خونه پیرمرد پیرزنای قدیمه نمیخام توهین کنم ولی آس و پاسن

نحوه خرید کردن و خوردن و پوشیدنشون ی جوری بود زیاده روی میکردن

خود داداشت باید مدیریت کنه شما نمیتونین دخالت کنین

بابا من چیکار دارم مشکل اینجاست نداره داداشم و به زور خرج میکنه جوری که هی از ما قرض میکنه ،اگه داشت ...

خوب اگر اینقدر بچه اس که نمیتونه مدیریت کنه چرا ازدواج کرده

اتفاقا باید روش نشه از شما بگیره

نداره خرج نکنه  

بستگی به سبک زندگیشون داره عزیزم

من به شخصه بیشتر از ماهی دو سه بار از بیرون غذا سفارش نمیدم. چون هر چقدر هم که رستورانش خوب باشه باز به کیفیت مواد اولیه اعتماد ندارم.

نگرانیت به جاست ولی به هیچ وجه حق دخالت نداری عزیزم .

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بابا من چیکار دارم مشکل اینجاست نداره داداشم و به زور خرج میکنه جوری که هی از ما قرض میکنه ،اگه داشت ...

دقیقا

داداشت باهات درد و دل کرده

ولی تو اومدی با این جماعت فضول که خودشنو علامه دهر میدونن صحبت میکنی...

ولش کن عزیزم تایپیک قفل کن برای ارامش روانت

رستوران خوب بری ۳ میلیون باید بدی بزا دونفر خب این چرا باید ضرر داشته باشه وقتی مواد اولیه خوب باشه ...

خانم شما احیانا کارخونه داری چیزی هستی واسه ی رستوران سه میلیون؟ والا من میزنم اسنپ اکثر غذاهاشون ۲۰۰ تومنه

غذای بیرون چرب تر هست واقعیتدر مورد ما واقعا متفاوته از نظر سلامت حداقلبعد خیلی ها شام فقط فست فود م ...

خب گلم سبکش مهمه

جایی که غذا میخری مهمه

اینکه رعایت کنی هر شب فست فود نخوری مهمه

من در ماه یکبار بیشتر فست فود نمیخورم

شده میرزا قاسمی گرفتم برای شام. شده کباب گرفتم.

شما تو خونه هم در هفته دوبار پیتزا درست کنی بخوری قطعا طبعاتی داره که کمترینش اضافه وزنه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

شغل داداشت چیه مگه چقدر درامد داره که همش تو رستورانن رستوران مال پولداراس مثلا من زدم اسنپ غذایی به ...

200 که خوبه الآن یه رستوران بری که واقعا غذای سالم دستت بده حداقل نفری 500 _600 درمیاد حداقل

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

رستوران خوب بری ۳ میلیون باید بدی بزا دونفر خب این چرا باید ضرر داشته باشه وقتی مواد اولیه خوب باشه ...

اون کره چربی که به غذا نیزنن که ادم تو خونه به غذا نمیزنه.

خوده رستورلنه خوبم توش پره کثافت کاری داره..

من خیلی میخوردم.وقتی ادم اضافه وزن بگیره و کبد چرب و فشار خون.خودش اشپزی میکنه