الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیر ببینی شما فهمیدی مشکل چیه همه به من گفتن دخالت نکن آره داداشم مهربونه اختیار دست خانومشه به همین ...
ببین اگه به حرف تو گوش میده بهش بفهمون که برای آینده اش و پیری باید پول جمع کنه کاری بکنه وگرنه خدایی نکرده اگه همین زنه هم آدم درستی نباشه هر چی داره میخوره میپوشه تموم میشه آخرش هم تنهاش میذاره ، بگو به فکر بعدا باش که محتاج کسی نشی سر پیری
دایی من حرف مادر و خواهرش رو گوش نکرد همیشه گفت شماها بدین زن من خوبه حالا به ذات زنش پی برده ولی دیگه دیره ، بخدا مادربزرگ من میرفت واسه این عروس خیلی ببخشید ک ون بچه میشست، باغچه میکاشت حیاط جارو میکرد مامانمو هم میبرد با خودش براش همه کار میکردن ، آخرش وقتی اون محصولات باغچه میرسید زنداییم یه دعوا راه مینداخت نمیذاشت برن که مبادا از دست رنج خودشون یه میوه ای سبزی ای بردارن ، مادربزرگم برا این اینکارا رو میکرد که هم چون زنداییم بلد نبود کار کنه هم چون فامیل خودش بود میگفت در و همسایه چی میگن ولی در واقع همه این کار نکردن ها سیاست خود زنه بود که از اول هیچ کاری نکنه و دست به سیاه و سفید نزنه هم ذاتش بد بود هم به حرف دوست و دشمن گوش میکرد و زندگی خودش رو از هم پاشوند دارایی و زمینش رو از دست داد تلاش نکرد حالا هم هیچی نداره
زندگی فقط خوردن و پوشیدن نیست آدم باید به فکر بچه هاش هم باشه