2777
2789
عنوان

نوزادی با نشونه های اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2224 بازدید | 157 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کوچیکه بک سال و نیمشه بزرگه نزدیک ۵ سال من نمیدونم ۵ ماهگی میشناختن کسی رو یا نه اصلا تو همون ...

خدا حفظشون کنه براتون

واقعا هرروز به این امید پامیشم که امروز دیگه منو بشناسه امروز فرق غریبه و اشنارو بفهمه

امروز سینه خیز بره و…

خدا حفظشون کنه براتونواقعا هرروز به این امید پامیشم که امروز دیگه منو بشناسه امروز فرق غریبه و اشنار ...

داری خودتو اذیت میکنی فقط

و البته بیماری رو جذب میکنی

من به قانون جذب چندان معاقد نیستم ولی بلا استثنا در مورد بچه ها تا به مریضیشون فکر کردم مریض شدن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

سلام عزیز دلم 

باهاش بازی بکن دالی لازی آیینه بازی بازی های نوزاد سرچ کن اواز بخون باهاش صحبت کن 

واقعیت تشخیص اتیسم در این سن واقعا سخته ولی خب من درکت میکنم چون داری مراحل رشد و تگاملش میبینی،و فکر میکنی عقبه ممکنه یک کم تاخیر داشته باشه همچنان به مراحل رشد و تکامل دقت کن ولی استرس نگیر خودت باهاش بازی کن سر و کله بزن ببین چه جوری میشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
داری خودتو اذیت میکنی فقطو البته بیماری رو جذب میکنیمن به قانون جذب چندان معاقد نیستم ولی بلا استثنا ...

به خدا که منو نمیشناسه دارم دیوونه میشم اصلا بود ونبود من براش مهم نیست با همه تا ساعت های طولانی میمونه و اهمیت نمیده به اینکه کی داره بهم شیر میده

سلام عزیز دلم باهاش بازی بکن دالی لازی آیینه بازی بازی های نوزاد سرچ کن اواز بخون باهاش صحبت کن واقع ...

خیلی لطف کردید ممنونم که راهنماییم میکنیم

حتی اگر تو اینه نگاه نکنه؟منظورم اینه به تصویر عروسک یا صندلی یا میزی که تو اینه هست بیشتر دقت میکنه تا به خودش و من که تو اینه ایم

خیلی لطف کردید ممنونم که راهنماییم میکنیمحتی اگر تو اینه نگاه نکنه؟منظورم اینه به تصویر عروسک یا صند ...

خب از تو ایینه با عروسک باهاش بازی کن کم گم توجه اش جلب کن سعی کن خلاق باشی مثلا با کمک همون عروسک بهش مامان گفتنو یاد بده کم کم البته

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ممنونم

خواهش میکنم عزیزم 

یعنی چجوری؟چند وقتشه؟

همون هم سنای بچه شما ک بود و یکم بزرگتر شد مثلا تا یه سالگی کلا به کسی خیلی کم میخندید الانم مثلا براش ی چیزی بگیری خیلی خوشحال نمیشه یا ببریش بیرون اینا

❤️‍🩹
همون هم سنای بچه شما ک بود و یکم بزرگتر شد مثلا تا یه سالگی کلا به کسی خیلی کم میخندید الانم مثلا بر ...

ارتباط چشمیش چجوری بود؟

واکنشش نسبت به ثپصدا چجوری بود؟

پسر من بعضی وقتا عالیه بعضی وقتا انگار نه انگار

ارتباط چشمیش چجوری بود؟واکنشش نسبت به ثپصدا چجوری بود؟پسر من بعضی وقتا عالیه بعضی وقتا انگار نه انگا ...

ببین راستش خیلی یادم نمیاد اما نسبت ب مثلا اومدن مامان باباشم حسی نداشت بعدا که بزرگتر شد عوض شد 

❤️‍🩹