2777
2789
عنوان

نوزادی با نشونه های اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2225 بازدید | 157 پست

این چیزایی که گفتی واسه بچه ۵ماهه کاملاطبیعیه 

بیش ازحدحساسی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

عزیزم زیادی حساسیت‌ داری رو تمام ریز رفتار های یه نوزاد ۵ ماهه این همه نکته بینی غیر واقع بینانه هست رها کن و همون تحت نظر باشه و تمام

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه شما اگر تو پنج ماهگی شمارو نمیشناخت نگران نمیشدی؟

عزیزم کوچیکه بک سال و نیمشه بزرگه نزدیک ۵ سال 

من نمیدونم ۵ ماهگی میشناختن کسی رو یا نه اصلا تو همون ۵ ماهگیشونم به این مسئله دقت نمیکردم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بلافاصله بعد از به دنیا اومدن ۸۰۰ گرم گم کرد وزنش رو ماه وزن نگرفت هیچی عصبی و لجباز خودشو میزنه منو میزنه الانم که دوسالشه ۹ کیلو خورده ای هرچی هم میخوره وزن نمی.یره مونده تو وزن ۱۸ماهگیش

بیشتر از نوزاد خودت مشکل داری. کاملا مشخصه وسواس فکری داری. تاپیک های قلبت هم اثبات میکنن این موضوع ...

بله من خودم یه مدت ایزی پم مصرف کردم ولی اینکه بچم هنوز تو این سن منو نمیشناسه برام زجر اوره انگار هر دقیقع با پتک میزنن تو سرم