2777
2789
عنوان

نوزادی با نشونه های اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 158 پست

ببین من همه تاپیکاتو خوندم 

علائمی ک خوندی کاملا نرمالن باور کن 

خندیدن تو خواب بازی با سقف چرخوندن چشم و .... همه اش نرماله 

من بچه اوتیسمو سندرومی دیدم داریم توی فامیل 

اینجور بچه ها رو از  قیافشون راحت میشه تشخیص داد 

❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم

سارا جون من پیش کاردرمانگر خانم گلابی فیلم بچه رو فرستادم گفتن مشکلی نداره ولی برای اخر خرداد پیش دکتر پیشیار وقت گرفتم که بچه رو ببینه نظرتون راجع به دکتر پیشیار چیه؟

و یه سوال دیگه من مجبور شدم بخاطر شرایط روحیم هفته ای دوبار در حد 3-4 ساعت بچه رو بزارم پیش مامانم و بیام بیرون ک قفلی نزنم روش به نظرت باعث میشه که حس تنهایی بکنه؟یعنی دیگه اینکارو نکنم؟

و اینکه موقعی که داره شیر میخوره نه همیشه ولی اغلب اوقات مرتب از سمت سینه میچرخه سمت سقف دست و پا میزنه هیجانی میشه مجدد باز برمیگرده سمت سینه باز چند ثانیه بعد اینکارو تکرار میکنه حالا میخواد اتاق تاریک باشه اتاق روشن باشه هر حالتی مهم نیست اینکارو تکرار میکنه در حد 3-4 بار به نظرت ممکنه کلیشه باشه؟

من هم بچه م شش ماهشه نگرانی های شما رو دارم ، بچه م تماس چشمی ش گاهی خوبه گاهی خوب نیست ، واکنش به ا ...

منم همینم با اینکه هزار بار میگم ممم ددد ببب هنوز نمیگه

به اسمش بعضی وقتا واکنش میده بعضی وقتا نه

کوچولوت صبحا از خواب بلند میشه دنبال شکا میگرده

شما نباشید گریه میکنه

شمارو میشناسه؟

من پسرم هیچکدومو نداره

منم همینم با اینکه هزار بار میگم ممم ددد ببب هنوز نمیگهبه اسمش بعضی وقتا واکنش میده بعضی وقتا نهکوچو ...

منم پسرم همینه تقلید که نداره، واکنش به اسم گاهی داره گاهی ندارن ، نه من نباشم گریه نمیکنه، بهم لبخند میزنه ولی اینجوری نیست که بخواد بغل من باشه پیش همه می مونه ، در واقع منو به عنوان آشنا انگار می‌شناسه ولی براش با خانواده ام فرقی ندارم

صبح هم بلند بشه هر کی برش داره براش فرقی نداره

راستی پسرت به صدای جغجغه یا بقیه صداها چجوری واکنش میده پسر من به اونا خیلی خوب واکنش میده

شما حرف میزنی ساکت میشه گوش کنه منظورم اینه از رو صدا تشخیصتون بده

منم پسرم همینه تقلید که نداره، واکنش به اسم گاهی داره گاهی ندارن ، نه من نباشم گریه نمیکنه، بهم لبخن ...

شما پسرت کی نگاهش خوب شد؟

نگاه کرن یعنی چی؟

کل مدت نگاهتون کنه؟

سلام عزیزم بچت سالمه فقط اگه براش اهنگ میزاری یا تو خونه تلوزیون روشنه یا هر صدایی لطفا قطع کن خونتو ساکت نگه دار خودش خوب میشه صدا و تصویر بچه هارو مریض میکنه و علائم اتیسم میاره بچه رو در محیط طبیعی بزار خودش عالی رشد میکنه .زیاد به بچه هاتون گیر ندین وسواس و استرستون بهشون انرژی منفی میده

سارا جون من پیش کاردرمانگر خانم گلابی فیلم بچه رو فرستادم گفتن مشکلی نداره ولی برای اخر خرداد پیش دک ...

نه عزیزم بچتون خیلی کوچیکه پادکست هایه خانم دکتر ولا موسوی رو تو گوگل سرچ کنید گوش کنید لطفا ارومتون میکنه.