2777
2789
عنوان

کیا خیانت رو بخشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 93 پست
میترسم هزار جور مریضی بگیرم چند روزه قلبم تیر میکشه من فقط ۲۷سالمه دلم نمیخواد بسوزم تو زندگی

افرین کار درستی میکنی اگه حالت بد میشه خونه زندگیتو جدا کن اگه مدرکی داری یا چیزی یه وکیل خوب بگیر اگه شرایطشو داری زندگی با ارامش خیلی بهتره فردا پس فردا اون بچه بزرگ بشه یه مادر بیمار میخواد چیکار اما اگه شرایط نداری ب نظرم باید تحمل کرد چ میشه کرد

ارامش سلامتی خودت از همه چی بهتره من ۲۵ سالمه بچه نمیارم از ترسم  تو دوران دوستی تقریبا ۱۷ سالم بود گوشیشو چک کردم یه چیزایی دیدم وحشتناک انقدر حالم بد شد الان دارم تاوان اون موقع رو میدم دارو دوا اینچیزا 

سنم کم بود ادامه دادم ب این رابطه گفت درست میشم درست نشده ک هیچ بدتر شده الان چند روز دعوا میکنیم شاید جدا بشم اما باید یه خورده پول جمع کنم کارمو درست کنم بعد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم هم سعی کن پول و مدرک خیانتشو جمع کنی که بتونی حضانت بچتو بگیری و طلاق بگیری

نمیتونم اصلا به این چیزا فک کنم روحم خیلی خستس

روزی بخوام جدا بشم مهریمو میبخشم فقط خودمو نجات میدم

دلم میخواد جدا بشم ولی میترسم شرایطم بعد جدایی عذاب اورتر بشه ندیدن بچم ،زندگی باخانواده و هزار بک م ...

عزیزدلم میفهمم چقدر حالت بده . ولی صبر کن تا حالت یکم روبراه بشه بعد تصمیم بگیر . تو عصبانیت و ناراحتی و دل شکستی تصمیم نگیر بزار ی مدت بگذره بعد خوب فکر کن اون موقع هرکاری ک ب صلاحته انجام بده . 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

یعنی روحت واحساست روبکش

نه فقط به اون احساس نداشته باشی که با توجه به کاری که کرده مگه احساسی میمونه ؟ اینجوری از لحاظ ذهنی خودش ارامش بیشتری داره همون چقتی که صرف فکر کردن به اینکار میذاره همونو بذاره برای بچش و خودش برن تفریح 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

عزیزدلم میفهمم چقدر حالت بده . ولی صبر کن تا حالت یکم روبراه بشه بعد تصمیم بگیر . تو عصبانیت و ناراح ...

اخه سه ماهه میگذره 

من بجای اینکه بهتر بشم ،روز به روز دارم بدتر میشم 

اخه سه ماهه میگذره من بجای اینکه بهتر بشم ،روز به روز دارم بدتر میشم

حق داری فدات شم . درد خیانت از درد از دست دادن بدتره . نیاز ب زمان داره عزاداری میخاد . غم کمی نیست . شوهرت پشیمونه ؟

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

وقتی نمیتونی طلاق بگیری باید سعی کنی طلاق عاطفی بگیری یعنی هیچ حسی به طرف نداشته باشی تمرکزتو بزار ر ...

من واقعا توان همچین زندگی رو ندارم 

خیلی قوی بودن میخواد 

حق داری فدات شم . درد خیانت از درد از دست دادن بدتره . نیاز ب زمان داره عزاداری میخاد . غم کمی نیست ...

خدا نکنه عزیزم مرسی از دلگرمیت 

مثل سگ پشیمونه و گریه میکنه 

ولی من دست خودم نیست اون لحظه یذره اروم میشم ولی دوباره فرداش حالم بدتر از روز قبل میشه

من واقعا توان همچین زندگی رو ندارم خیلی قوی بودن میخواد

معلومه ولی این بهترین انتقامی هست که میتونی از اون بگیری یک مدت استراحت کن به خودت زمان بده ولی بعدش به بچت فکر کن که به جز تو کسی نداره و تمام زندگیش تویی به خودت فکر کن که جوونی و نباید بزارید جوونیت بخاطر یکنفر دیگه نابود بشه

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

منکه نفرین میکنم، من باشم طلاق میگیرم به بعدش فک نمیکنم که چی میخواد بشه،

انشالله که هیچ وقت تو همچین شرایطی قرار نگیری 

ولی واقعا آدم بخاطر بچش میمونه چیکار کنه 

هرچند من پشتم خیلی گرمه ،خانوادم از لحاظ مالی ساپورتم میکنن ولی اینده بچم بدون من تباه میشه