2777
2789

سر یه قضیه از..گفتم تو هیچوقت خوبیای منو نمیبینی گفت آخه تو چه خوبی داری؟

گفتم چه خوبی دارم ب عنوان یه زن و مادر؟

اینکه هر روز میای خونه غذای تازه و خوشمره رو گازه..خونه همیشه مرتبو امن.. اینکه باشخصیتم مثل یه خانم رفتار میکنم..خوبو بد زندگیم تا بحال ب کسی نگفتم.حریم زندگیم حفظ کردم.

اینکه  هروز ول نمیکنم برم اینور اونو رفیق باز نیسیتم..چون تعهد دارم. ب اندازه و مرز بندی شده با دوستام رفتو امد میکنم

اینکه نه سیگار میکشم  و.....

اینکه طرز لباس پوشیدنم  باعث خجالت تو نمیشه تو مهمونیا حد خودمو میدونم ب عنوان یه خانم شوهر دار...اینکه تو مهمونیا  همیشه میدونم در چه حد صحبت کنم در چه حد شوخی کنم مرز بندی بلدم..اینکه میدونم  نباید با جنس مخالف شوخی بیجا بکنم. تو جمع همیشه موقرو با ادبم

اینکه  ۸ ساله ازدواج کردیم یکبار هم تو جمع بهت بی احترامی نکردم حتی ب شوخی. بلدم تو جمع نباید کوچیکت کنم.

اینکه ۸ ساله کوچکترین بی احترامی ب خانوادت نکردم.اینکه خوب تربیت شدم و وجدان دارم.

اینکه دخترت الان ۵ سالو نیمشه کامل زبان انگلیسی صحبت میکنه..حداقلش پیگیر بودم رفتم‌گشتم معلم خوب پیدا کردم.گشتم فلان کارتون انگلیسی پیدا کردم گذاشتم

اینکه دخترت یه دونه دندون خراب تو دهنش نیست.از اول مراقبت کردم پیگیر بودم.بی تفاوت نبودم.

اینکه دخترت انواع مهارتارو داره الان

اینکه دخترت همیشه لباس تمیز و مرتب تنش میکنم..همیشه تمیزو حموم رفتست..کثیف نیست.

اینکه خودم همیشه مرتبم..ب بهداشت دهن دندونم اهمیت میدم..همیشه دوش گرفته و لباس مرتبو تمیز تنم.بهداشت فردیم میرسم. ب تناسب اندامم اهمیت میدم.

گفتم تو حتی یکی از اینارو نمیبینی...فکر میکنی همه همینن...همه زندگیها همینه..گفتم کاش یه زن بی اهمیت ب همچی قسمتت میشد قدر میدونستی

فقط سکوت کرد....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته تشکر از شوهری ک چنین ذهن و زندگی ارام و پول خوب در اختیارت گذاشته

عزیزم خیلیا رفاهشون از من بیشتر...از صبح تا شب دست بچه یه گوشی دادن ب امان خدا ول کردن.و هزارو یک چیز دیگه

واقعایعنی نمیبینه یاتودعوابودش اینوگفتی اخه تودعواآذم ممکنه یه چیزایی روتعمیم بده مثلاهمون لحظه حس کنه خوبیاش دیده نمیشه بعدبه کل مواقعی که باهم بودن تعمیم بده بگه هیچوقت خوبی های منوندیدی

دیگه خودش فهمیدهمن تا ذهن باز کنم یکی از اینارو بخام بگم میگه زر نزن

والا خوبه ساکت مونده تا حرفشو کامل بزنه😂

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

تلنگر خوب و ب جایی بود 

همسر منم میومد خونه با اینکه همیشه تمیز بود خونه میگفت تمیز نیست 

ولی جایی میرفت مهمونی میومد میگفت بعضیا چقدر کثیفن تو بهداشت و پختن غذا 

ب نظرم زیاد نباید بگی تا خودش جایی بره و مقایسه کنه واقعا 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

عزیزم خیلیا رفاهشون از من بیشتر...از صبح تا شب دست بچه یه گوشی دادن ب امان خدا ول کردن.و هزارو یک چی ...

بله دقیقا

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
دیگه خودش فهمیدهمن تا ذهن باز کنم یکی از اینارو بخام بگم میگه زر نزن

واییی دقیقا😂😂

باخودم‌میگفتم چ شوهرش وسط دعواواستاده اینم هرچی خواسته گفته اولابه ذهن آدم نمیرسه یه دفعه ایناهمه وبرسه هم نمیزاره بگی