سر یه قضیه از..گفتم تو هیچوقت خوبیای منو نمیبینی گفت آخه تو چه خوبی داری؟
گفتم چه خوبی دارم ب عنوان یه زن و مادر؟
اینکه هر روز میای خونه غذای تازه و خوشمره رو گازه..خونه همیشه مرتبو امن.. اینکه باشخصیتم مثل یه خانم رفتار میکنم..خوبو بد زندگیم تا بحال ب کسی نگفتم.حریم زندگیم حفظ کردم.
اینکه هروز ول نمیکنم برم اینور اونو رفیق باز نیسیتم..چون تعهد دارم. ب اندازه و مرز بندی شده با دوستام رفتو امد میکنم
اینکه نه سیگار میکشم و.....
اینکه طرز لباس پوشیدنم باعث خجالت تو نمیشه تو مهمونیا حد خودمو میدونم ب عنوان یه خانم شوهر دار...اینکه تو مهمونیا همیشه میدونم در چه حد صحبت کنم در چه حد شوخی کنم مرز بندی بلدم..اینکه میدونم نباید با جنس مخالف شوخی بیجا بکنم. تو جمع همیشه موقرو با ادبم
اینکه ۸ ساله ازدواج کردیم یکبار هم تو جمع بهت بی احترامی نکردم حتی ب شوخی. بلدم تو جمع نباید کوچیکت کنم.
اینکه ۸ ساله کوچکترین بی احترامی ب خانوادت نکردم.اینکه خوب تربیت شدم و وجدان دارم.
اینکه دخترت الان ۵ سالو نیمشه کامل زبان انگلیسی صحبت میکنه..حداقلش پیگیر بودم رفتمگشتم معلم خوب پیدا کردم.گشتم فلان کارتون انگلیسی پیدا کردم گذاشتم
اینکه دخترت یه دونه دندون خراب تو دهنش نیست.از اول مراقبت کردم پیگیر بودم.بی تفاوت نبودم.
اینکه دخترت انواع مهارتارو داره الان
اینکه دخترت همیشه لباس تمیز و مرتب تنش میکنم..همیشه تمیزو حموم رفتست..کثیف نیست.
اینکه خودم همیشه مرتبم..ب بهداشت دهن دندونم اهمیت میدم..همیشه دوش گرفته و لباس مرتبو تمیز تنم.بهداشت فردیم میرسم. ب تناسب اندامم اهمیت میدم.
گفتم تو حتی یکی از اینارو نمیبینی...فکر میکنی همه همینن...همه زندگیها همینه..گفتم کاش یه زن بی اهمیت ب همچی قسمتت میشد قدر میدونستی
فقط سکوت کرد....