2777
2789

نامزد منم برای کار اقامت و پرونده رفتیم یه کشور دیگه منو فرستاد ایران خودش سه روز موند رفت هتل مجلل بعدا فهمیدم به خرج خودش زن از ایران بلیط براش گرفته اورده سه روز بهترین و مجلل ترین سفرو براش تدارک دید

عزیزم فک میکنی بچه ات بهت افتخار میکنه با همچین مردی موندی؟همین بچه فردا هزار تا حرف بارت میکنه 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمن بیست سااااال با زنای هرزه بهم خیانت کرده ومن پنج ماه پیش فهمیدم به نظرت خوب شدنش فایده ای دار ...

سلام درخواست دوستی دادم ممکنه کانال روبیکارو بفرستین برام

ولی خدایی چه زنایی پیدا میشن خاک تو سراآدم روش نمیشه از ابن عکسا برای شوهرش بفرسته فکر کنم اسی اگه خ ...

دقیقا من اگه ی پیام عاشقانه براش بفرستم دعوام میکنه که چرا فرستادی ما زن و شوهریم مگه دوست دختر پسریم

بلد نبودم الان بنظرتونم میتونم شکایت کنم،

حالا بپرس امتحانش ضرر نداره 

منتها از یک نفر فقط نمره از چند نفر می خوای از دم دادگاه نمیدونم کسی کالا تو ابن کاراست

بلاخره اینجور زنا باید ادب بشن 

حالا بپرس امتحانش ضرر نداره منتها از یک نفر فقط نمره از چند نفر می خوای از دم دادگاه نمیدونم کسی کال ...

خب بنظرت شوهرم بدتر نمیکنه اصلا نمیدونم چه عکسل عملی نشون میده

چیکار کردی؟چه واکنشی نشون داد

گفت مدرک نداری به یه ورشم نبود دعواهام چون بعنوان یه مرد خاطره پر لذت براش مونده صبح باهم بیداربشن زنه عشوه بریزه برن پایین صبحونه بین المللی بعد میرن پیاده روی تو خیابونای خوشگل غذاهای برند شبم عشقو حال 😊

قطعا نابودمون میکنن

اگر حرفات واقعیه متاسفم که میبنم اینقدر ترسو و بی اراده هستی و هنوز از چنین آدم هرزه ای حساب می بری. خب وقتی پولی بهت نمیده عشقی هم نمیده خیانتم میکنه زگیلم گرفتی ازش دقیقا دلت به چی خوشه که داری جوونیت رو حروم میکنی تو زندگی. یعنی خونه ی پدرت این لقمه نون گیرت نمیاد؟ یعنی نمیتونی یکم به خودت سختی بدی دنبال کار باشی کار کنی آیندت رو خودت بسازی؟ چرا آویزونی تو جوونی؟