2777
2789
سلام عزیزم. منم مث تو خیانت دیدم دلم شکسته ولی چون شوهرم قول جبران داده بشستم تواین زندگی نکبتی بخاط ...

جدی خداروشکر همسرتون خوب شد من چیکار کنم بخدا از دیشب روانی شدم حتی صبح نتونستم بلندشم از جام احساس میکنم همه استخونام شکسته میترسم از اینده نکنه اون زنه رو صیغه کرده باشه اخه چه دلیلی داره ببرتش وای خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی خداروشکر همسرتون خوب شد من چیکار کنم بخدا از دیشب روانی شدم حتی صبح نتونستم بلندشم از جام احساس ...

شوهرمن بیست سااااال با زنای هرزه بهم خیانت کرده ومن پنج ماه پیش فهمیدم به نظرت خوب شدنش فایده ای داره دیگه. 

روبیکا داری بهت یه ایدی بدم بامشاورحرف بزنی. به من که خیلی کمک کرد

خدا نگذره ازشون چجوری بفهمم؟راهی هست

اگه اینجوری باشه به زودی معلوم میشه البته اگه رفتنشون واقعابراکارای اقامت بوده باشه و تفریحی نباشه

خدا لعنت کنه اون زن که خودش مادرهولی دلش برا بچه تو نمیسوزه. کاش نسل مردا وزنای هرزه نابودشه

اگه اینجوری باشه به زودی معلوم میشه البته اگه رفتنشون واقعابراکارای اقامت بوده باشه و تفریحی نباشهخد ...

بخدا عقلم دیگه کار نمیکنه دلممیخواد انقدر سرش داد بزنم تا دلم خالی بشه اما لعدش چیبدتر سرمدر میاره همه اش میگم نکنه گرفته باشتش بخدا این زنه ۲۰ساله تو زندگی شوهرمه من اوایل فهمیدم اما گفت دیگه گذاشتم کنار

بخدا عقلم دیگه کار نمیکنه دلممیخواد انقدر سرش داد بزنم تا دلم خالی بشه اما لعدش چیبدتر سرمدر میاره ه ...

کاش همون موقع حرفش باور نمیکردی وخودت نجات میدادی 😢

ادمای خیانتکار دروغگوترین آدمای دنیان نه قسمشون میشه باور کرد نه گریه التماساشون. نه قولاشون قوله.