2777
2789

سلام همین اول کار بگم شرایط جدایی رو ندارم با ی بچه کوچیک که خودماوردمش توی این دنیا که سهمش عشق و دوستی و پدرومادر باشه نه ی پدر خیانت کار

همسرم برای کار رفته بود خارج از ایران که کارهای اقامتشو کنه هرچی زنگش میزدم میگفت اینجا واتساپ فیلتره نمیشه زنگ بزنی الان ی دفعه دیدم گوشیش بازه خودشم خوابه رفتم تو واتساپش دیدم با زنی که ی دختر از من بزرگتر داره و اوایل ازدواج باهاش بوده هنوزم هست و تو روزایی که اون‌مسافرت بوده و من خونه با اون بی....بوده و دقیقا همون روزایی که زنگش میزدم جواب نمیداد میگفت کار دارم نت ندارم اون رو برده بوده مسافرت تو پیامها دیدم دقیقا همون روز که جوابمو نمیداده دختر اون زنه پیام داده بود مامانم بیداره فریزر سوخته الان چیکار کنم؟داره قلبم میترکه احساس میکنم سقف خونه روی قفسه سینه ام هست چیکار کنم خواهرانه مادرانه کمکم کنید😭😭😭😭😭

آخ بمیرم برای دلت

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

تازه ازدواج کرده بودم دیدم این زنه برا همسرم عکس با شورت و سوتین فرستاده دعوا کردم قهر کردم خودش اومد اشتی گفت دیگه اینجوری نیستم تو بیا فقط منم باور کردم 

تو بارداریم کلا عوض شد شد یکی دیگه 😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم بخدا ی قبل ی لادم مگه چقدر میتونه ببینه و دم نزنه

تهدیدش کن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

وای هیچی نمیتونم بگم چون خودم جات بودم قشنگ از وسط به دو قسمت مساوی تقسیمش کرده بودم تموم شده بود رفته بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پررو نمیشه نمیگه از کجا فهمییدی؟اگه گفت دلم خواسته چیکار کنم😭😭😭

غلط کرده که دلش خواسته اون برده خارج قطعا باهاش رابطه جنسی داره واقعا برات مهم نیست هم بره پیش اون هم بیاد پیش خودت مریض میشی اول عکس بگیر مدرک داشته باشی بعد بهش بگو