امروز یه جا خوونده محاله از صبح میگه نکنه من بچه اینا نیستم استرس گرفته بنظرتون همچنین چیزی ممکنه من میگم بابا اوکی نگران نباش اون میگه نه حتما بیمارستان جا به جا شدم اون دو تا داداش گروه مامان باباشونو دارن این شوهر من B شده کسی بلده دلیل علمی بگه ممنون میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راجع بهش بخونید تو اینترنت میفهمه که خیلی عجیب نیست ک گروه خونیش B هست
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
من مامانم آ هست بابا ب هست من ب هم ب هستم داداشم آب مثبت وقتی بچه بود الکی بهش می گفتم تو بچه مامان بابا نیستی 😁 هفت یالم ازش بزرگتر بودم اونم باور می کرد گریه می کرد .
این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .