2777
2789

دوستان فقط از پنیر پیتزای موازات استفاده کنین چون یا شیر گاو تهیه میشه بافتی نرم و سفید داره با طعمی ملایم 

ولی پنیرهای دیگه ای که روشون نوشته پنیر پیتزا از روغن های بی کیفیت تهیه میشن که اکثرا رستوران ها و فست فودی ها هم از این پنیر بی کیفیت برای درست کردن پیتزاشون استفاده میکنن که بشدت برای بدن مضره و شما بعد خوردنش با سوزش معده و و دل درد مواجه میشین 

پس تا حد امکان پیتزا رو خودتون تو خونه درست کنین با پنیر موزارلا 

🤌🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب من میگم خدایا چرا ذرت مکزیکی درست میکنم کش نمیاد .پنیر موزارلا نبوده واس خاطر همون بوده یعنی

چون پنیرت بی کیفیته عزیزم 

پنیر موزارلا خوشمزه تره تازه اضافه وزن هم نمیاره 

بیشتر کش میاد درسته چه فرقی با اون معمولی داره

بافت نیمه سفتی داره 

پنیر های معمولی سمن خیلی هم ناسالم چون مواد اولیشون بی کیفیته و خیلی چرب هم برای پوست مضره هم بدن و با روغن بی کیفیتی درست میشن