2777
2789
چون تو انسان‌های اولیهمرد میرفت شکار و فلانپخت غذا هم با خانم بود وقتی برمیگشت

حالا اینو به شوخی گفتم😁😂

اگر هردو شاغلید که خب همسرتون هم باید کمک کنه چون هم کار بیرون هم خونه‌داری سخته

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبیش اینه که من و شوهرم با هم از سر کار میرسیدیم خونه بعد اون می‌نشست من دنبال غذا و ... بودم البت ...

کدوم مردی میکنه؟بعضیااستثنان بعضیاهم سرپیری کمک میکنن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

من لذت میبرم از آشپزی تنها کار خانه داری هست که بهش علاقمند هستم 

حتما کارتون سنگین هست که خسته شدید یا افراد با ذائقه های متفاوت در منزلتون هست که گیر میدن کلافه شدید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اگر خونه دار هستید انصاف نیست که همسرتون بعد از خستگی از کار بیاد غذا درست کنه،میتونید یکی دوروز در هفته مرخصی بدید به خودتون و از بیرون بگیرید،اگر شاغلین که تقسیم کار کنید باهم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
زیاد قناعت نکن خیانت می کنه بهت

قناعت نمیکنم عادتمون این هر جمعه از بیرون میخریم مناسبت ها هم میریم رستوران. ولی از حقوق و شرایط زندگی خبر دارم وضعیت جوری نیست یه شب در میون و هر وقت بی حوصله بودم ۴۰۰ ۵۰۰ تومن پول غذا بدیم.

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست