2777
2789
دیگه دوره این کلیشه های بی معنی جنسیتی کذشتهاین همه رستوران خفن توی همه شهرها هست که سراشپزهاشون اقا ...

بله اما فقط آشپزهایی که دوره دیدن و علاقه دارن، که خیلی هم زیاد نیستن، از ۱۰۰ درصد شاید ۳۰ درصدشون علاقه داشته باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شاغل نیستی درست نیست این حرفو بزنی همون طور که همسر شما کار میکنه بیرون و وظایفی داره شما هم مسئ ...

با اینکه اینجور حرف ها رو قبول ندارم بنظرم برای نسل گذشته نه برا امروزیا 

البته من شاغلم

هیچ بایدی وجود نداره، اما خب چون مردا وظیفشونه برا خونوادشونه لقمه حلال بیارن بخانم غذا بپزن فرصت ندارن. 

ولی ما مجبور نیستیم بیرون کار کنیم و هیچ مردی نمیتونه ما رو مجبور کنه... 

خلاصه اگه یجا بشینیم و بگیم تو هم کار کن هم غذا بپز هم بچه داری کن هم ظرفا رو بشور و... سنگ رو سنگ بند نمیشه. 

شما هم سعی کن به آشپزی به یه کاری که وظیفته و باید انجام بدی نگاه نکنی، سعی کن ازش لذت ببری... 

با اینکه اینجور حرف ها رو قبول ندارم بنظرم برای نسل گذشته نه برا امروزیا البته من شاغلم

خب پس وظایف تو خونه رو میتونید تقسیم کنید 

مثلا برای نهار شما غذا بپزید برای شام همسرتون یا برعکس 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟