2777
2789

اگر شاغل نیستی درست نیست این حرفو بزنی 

همون طور که همسر شما کار میکنه بیرون و وظایفی داره شما هم مسئول هستی

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم مردی میکنه؟بعضیااستثنان بعضیاهم سرپیری کمک میکنن

شوهر خواهرم 

بخدا نصف کارای خواهرمو می‌کنه،از سر کار میومد خونه فوری میرفت سراغ ظرفا میذاشت ظرفشویی،چایی درست می‌کنه واسه جفتشون میاره،جارو میزنه و ... 

تازه خواهرم شاغل نیست هم

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

والا شوهر من بخواد آشپزی کن یه صبح تا شب وقت لازم داره   بعضی وقتا میگم خدا میدونست اگه این دختر میشد دو روز پس می‌فرستادنش یه موقع میگه سیب زمینی بده من خرد کنم میگم باشه می‌ره تخت گوشت میاره سینی میاره چاقو میاره ابکش میاره بعد قشنگ یک ساعت طول می‌کشه تا خرد کنه   حالا من همون تو دو دقیقه بدون ظرف اضافه انجام میدم سرکار میرفتم پنج شنبه‌ها آشپزی با ایشون بود ساعت ده شروع میکرد تا یک برسم خونه   یه جوجه کباب درست میکرد و برنج

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

ما چون با هم آشپزی میکنیم هیچ وقت به آشپزی حس بد ندارم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چون تو انسان‌های اولیهمرد میرفت شکار و فلانپخت غذا هم با خانم بود وقتی برمیگشت

درست نیست. 

زن‌ها تو شکارهای گروهی همراهی می‌کردن و خیلی اوقات مردها کسایی بودن که به مراقب از بچه‌ها یا پختن گوشت می‌پرداختن. انسان‌های اولیه براساس نیازشون کار می‌کردن نه براساس چیزی که زیربرگ داشتن

.She's somebody , not some body.  

بنظرم آشپزی کلا کار ظریفیه و اقایون نمیتونن از پسش بربیان، در عوض اقایون کارهای سنگین میکنن که ما خا ...

دیگه دوره این کلیشه های بی معنی جنسیتی کذشته

این همه رستوران خفن توی همه شهرها هست که سراشپزهاشون اقا هستن

همه چی به تمرین و ممارست ربط داره نه جنسیت