2777
2789
عنوان

برنج ایرانی

97 بازدید | 12 پست

سلام دوستان،برا چند روز دیگه ۱۲ نفر مهمون دارم،میخوا برنج ایرانی درست کنم ،بلد نیستم،میترسم شفته بشه،اونام فقط برنج ایرانی میخورن

تو رو خدا بگید چکار کنم؟چقد بخیسونم،بعد چند دقیقه آبکش کنم،و ...نکته ای چیزی اگه دارید بگید اصلا بلد نیستم😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من نخیسون اکه کته میذاری که به همون اندازه پیمونه برنج آب بریز یعنی ۱۲ پیمونه برنج با ۱۲ پیمونه آب 

اگه آبکش میکنی یکم به قول معروف زنده بردار

اگه دیدی خوب دم نمیکشه یکم کفش آب میریزی نهایتا اما شفته رو کاری نمیشه کرد

خیس نکن ازقبل.۵پیمانه بیشترازتعدادبریز...وازهمه مهمتر،قبل آمدن مهمان یکی دوبار،واسه خودتون،ازهمون برنج آب کش درست کن.قشنگ دستت میادهمه چی.وحتماقابلمه بزرگ بگذاری وجادار.واسه مهمان هم اب کش درست کن

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

مم برای ۸ نفر ۱۵ پیمانه میگیرم...اما ما شمالی و برنج بخور هستیم...باید رسم خودتون رو ببینید.

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

هر برنجی قلق خودش رو داره...پیشنهادم اینه که از چند روز قبل به اندازه خودتون درست کنید و قلقش رو بگیرید...اما توصیه عمومی

اگر به شفته شدن برنج حساسی...برنج رو نهایت ۱ الی ۲ ساعت خیس بزن...بعدشم آب رو جوش بیار و بعد برنج رو به آب در حال جوش اضافه کن...بزار کمی جوش بخوره  گاهی آروم هم بزن که بهم نچسبن...مدام چکش کن...کمی ازش بگیر و بین دو انگشت اشاره و شصتت فشار بده...اگر با کمی مقاومت له شد...یعنی باید برش داری...یا اگر بدت نمیاد...بزار دهنت و با دندون تست کن...اگر حس کردی کمی سفت زیر دندوناته و اکثرش نرمه...میتونی آبکشش کنی...بعد آبکش کمی روش آب سرد بگیر...که هم شوک بگیره و هم اینکه نشاسته اضافش بره...بعدم تهدیگ و دم‌گذاشتن...برنجم به صورت کوه مانند بریز مثل کله قند های قدیمی...چند تا سوراخم تا تهش بزار...برنجم تو قابلمه بزرگتر بزار...که قابلمه کوچیک شل میکنه.

اینایی که گفتم رو قبلش تست کن...مثلا امشب یه مقدار ازش با همین روش بپز تا بفهمی اون مقدار سفتی مد نظرت برای برداشتن برنج چقدره.

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.