2777
2789
عنوان

این روش رو اجرا کنین امروز روز رسیدن به حاجت هاست

| مشاهده متن کامل بحث + 3182 بازدید | 385 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم کد ۱۹شدم چند روز پیش گفتن از مهر ماه معلم میشی و از تیر ماه کلاسهای شروع میشن

چ عالی چشام قلبی شد خانوم معلم مهربون خوشحال شدم برات ایشالا منم امسال آخرین ازمونم باشه قبول بشم

عزیزدلم میشه برا منم دعا کنی امسال امتحان نهایی هامو و کنکورمو عالی بدم بتونم رشته دلخواهمو قبول شم ...

بله حتما مبینای عزیز ان شالله موفق بشی❤

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

پرتقال تامسون عزیز حتما براتون دعا میکنم❤

ممنون عزیزم. ان شالله حاجت روا باشی💖.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ممنون عزیزم. ان شالله حاجت روا باشی💖.

عزیزم ان شالله مامانتون به زودی حالش خوب بشه، خدا براتون حفظشون کنه،الهی که حاجت روا بشید❤

سلام عزیزم ممنون 

تو رو خدا برای دختر من خیلی دعا کن قدش نرمال بشه حداقل به 160هم راضیم برسه ،ولی نیازی به زدن آمپول اینا نباشه خیلی ضعیفه براش خیلی دعا کن این هفته دارم میبرمش دکتر 

اسم دخترم آرمیتا 

افسردگی که امونم رو بریده خوب بشه 

خودم یه آرزوی چندین چند ساله دارم با تلاش بهش برسم اسمم مریم 

من و همسرم به جز خدا وهم دیگه کسی وتو دنیا نداریم تورو خدا  برامون دعا کن همیشه کنار هم سلامت باشیم ،بتونیم بدهیهامون رو امسال بدیم ،مشتری کارمون ازمون راضی باشه باهامون همیشه کار کنه 

خدا به هر چی می خوابی برسوند عزیزم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

سلام عزیزم ممنون تو رو خدا برای دختر من خیلی دعا کن قدش نرمال بشه حداقل به 160هم راضیم برسه ،ولی نیا ...

چشم حتما مریم جان ، الهی که حاجت روا بشی و به هر چی که میخوای برسی، خدا دختر خوشگلت و همسرت رو برات حفظ کنه، انشالله که کسب و کار خوبی داشته باشید و بتونید بدهی هاتون رو پرداخت بکنید، الهی که به آرزوی چندین سالت برسی

زهرا دعا کن مادرم باهام آشتی کنه و قلبش از کینه پاک بشه ،دعا کن با شوهرم و بچم سال دیگه برای همیشه م ...

چشم زهرا جان حتما، ان شالله که به هر چی تو دلته برسی💖

الهه دعا کن آزمون استخدامی قبول بشم و مشکلات روحیم برطرف بشهممنون قربونت برم خدا خیرت بده

حتما الهه جان براتون دعا میکنم ان شالله که بتونی قبول بشی💖