2777
2789
عنوان

این روش رو اجرا کنین امروز روز رسیدن به حاجت هاست

| مشاهده متن کامل بحث + 3182 بازدید | 385 پست
التماس دعاعزیزم💙الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم 💙💙الَّلهُمَّ صلِّ ...

ان شالله حاجت روا بشید💖

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

زهرا جان حتما دعا میکنم ان شالله که برسی به هر چی میخوای💖

ممنونم حاجت روا بشید انشالله

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوثرم

چند سال آزگاره دنبال ی کارم هی قسمت نمیشه🙍🏻‍♀️

و اینکه حس میکنم سنگینی چشم زخمی چیزی شاید دارم برا هر دوشون دعا کن برام لطفا خدا کمکم کنه

بعدشم اسی گفتی خدا فرموده تو قرآن در مورد این روز؟! 

کجا کدوم آیست؟ 

کوثرمچند سال آزگاره دنبال ی کارم هی قسمت نمیشه🙍🏻‍♀️و اینکه حس میکنم سنگینی چشم زخمی چیزی شاید دارم ...

آیه ۳۰ سوره نازعات هست عزیزم ،کوثرجان حتما برات دعا میکنم ان شالله حاجت روا بشی

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

میشه برای من دعا کنید🤍

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

چشم حتمااا دلتنگ عزیز❤

🌸🤍

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

@نخودسیاه‍ @کنجدسیاه‍ @سسسلام‍ @پرتقالتامسونم‍ @nihan246‍

ممنون عزیزم ان شالله حاجت روا باشی و بهترینها تو سرنوشتت باشه 💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃