2777
2789

سلامممم

روزتون بخیررر

من عاشق ویولنسل ام خیلی دوست دارم تابستون میخوام شروع کنم 

شماهایی که الان مشغول یادگرفتن ساز هستین یا قبلا یادگرفتین چه پیشنهاد و راهنمایی برام دارین تو این پروسه ممنون میشم بهم بگین. 🙂🌛

و آدمی‌ زاد؛طومار طولانی انتظار است.

خیلیامون ساز جدایی رو هم خوب کوک‌ میکنیم و هم خوب میزنیم

من عاشق سازهای ایرانیم ولی متاسفانه بلد نیستم بزنم 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلیامون ساز جدایی رو هم خوب کوک‌ میکنیم و هم خوب میزنیممن عاشق سازهای ایرانیم ولی متاسفانه بلد نیست ...

متاسفانه😂😭

عهه خب علاقشو داری اگه زمان و شرایط شو داشتی حتما ادامه بده یه ارامشی داره که بهبهه 

ساز های سه تار و تار و کمانچه و سنتور نسبتا راحت ترن 

خیلی هم خوش آوا هستن همشون 

من سنتور میزنم خیلی ساز قشنگیه

جدییی چه عالی 

چند ساله شروع کردین؟ الان آموزشتون تموم شده؟ 

به عنوان یه هنر ادامه دادین یا به قصد شغل و حرفه کاری؟ 

متاسفانه😂😭عهه خب علاقشو داری اگه زمان و شرایط شو داشتی حتما ادامه بده یه ارامشی داره که بهبهه ساز ...

علاقه دارم، استعداد و‌ وقتشو ندارم، حالا قراره یکی بره ویلنسل یاد بگیره بیاد با یکی دیگه که سنتور میزنه، دوتایی برامون بصورت سوال و جواب یا گفت‌و‌گو بزنن😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

جدییی چه عالی چند ساله شروع کردین؟ الان آموزشتون تموم شده؟ به عنوان یه هنر ادامه دادین یا به قصد شغل ...

دوسالی میشه میرم نه فعلا اموزشم  ادامه داره با دوتا پسر بچه سخته ولی دوس دارم بعدا کلاس سنتور بزارم

خیلیامون ساز جدایی رو هم خوب کوک‌ میکنیم و هم خوب میزنیممن عاشق سازهای ایرانیم ولی متاسفانه بلد نیست ...

خب یه ساز  یاد بگیر ارزش تلاش رو داره من اوایل میگفتم یعنی میشه بتونم با هاش آهنگ بزنم الان که ساز میزنم خیلی حس خوبیه

متاسفانه😂😭عهه خب علاقشو داری اگه زمان و شرایط شو داشتی حتما ادامه بده یه ارامشی داره که بهبهه ساز ...

من همسرمم کمانچه میزنه البته اون دیگه استاده ۱۲سالی میشه کمانچه داره  باهم ساز می‌زنیم بیا وببین همه لذت میبرن 

دوسالی میشه میرم نه فعلا اموزشم ادامه داره با دوتا پسر بچه سخته ولی دوس دارم بعدا کلاس سنتور بزارم

خدا بچه هاتون و حفظ کنه خیلی هم عالی که هنوز ادامه میدین 

خیلی حس خوبیه وقتی ساز میزنی بقیه نگاتون میکنن نه😊😊وییی خیلی خوبه 

من عاشق ویولن سل هستم اما میگن یادگیریش سخت و طولانیه اما برام ارزشش و داره🙂

من همسرمم کمانچه میزنه البته اون دیگه استاده ۱۲سالی میشه کمانچه داره باهم ساز می‌زنیم بیا وببین همه ...

واییییی قشنگ تصور کردم چه زوج هنری قشنگی عزیزمم

مدرک موسیقی از دانشگاه گرفته یا از اموزشگاه و... 

چقد عالییی